Mit kértek karácsonyra?
Figyelt kérdés
én egy elektromos gitárt vagy egy laptopot2011. okt. 7. 10:07
21/26 anonim válasza:
Amúgy ezt én sem értem...az olyan, aki rühelli, hogy mások októberben a karácsonnyal foglalkoznak, minek jön ide, de leginkább minek ír? Tegyen fel akkor egy olyan kérdést, hogy minek beszélnek ilyenkor karácsonyról és irogasson oda....
Amúgy meg következő utáni hónapban karácsony, úgyhogy nem tudom mit kell kiakadni azon, hogy valaki időben elkezd ajándékokon és díszítésen agyalni....
22/26 anonim válasza:
Állást szeretnék én is, az tökéletes ajándék lenne. Amúgy nem szoktam kérni semmit, mert egyrészt nem vagyok már kicsi, másrészt pedig szeretem a meglepiket.
23/26 A kérdező kommentje:
nagyon jól megírtad 10:46 igen tegyenek fel egy olyan kérdést utolsó akkor legyen meglep :)
2011. okt. 7. 10:49
24/26 anonim válasza:
Elektromos gitárt, vagy egy laptopot? Irigyellek.. én laptopot szeretnék rég óta, de nem mernék ilyen nagy ajándékot kérni. Így megelégednék én is egy álláslehetőséggel.
25/26 anonim válasza:
Én azt kértem a barátomtól, hogy vegye meg a lakásom felét, ami egyúttal a hitel is ami rajta van ezzel megszabadít a törlesztő részletek kifizetésétől (amiből még 15év hátra van), és ő tőlem meg kap egy fél lakást. Szerencsére össze is fog jönni a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!