Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Emlékszik erre valaki? A TV...

Emlékszik erre valaki? A TV képernyőre kellett "ragasztani", ilyen kör alakú izé

Figyelt kérdés
Volt a TVképernyő alsó sarkában egy kis piros pötty, és oda kellett tenni azt a kis kört :D Vagy valami ilyesmi... De mi volt az? És miért kellett oda rakni? Meg hol lehetett ezt kapni? Én még kicsi voltam, mikor ez volt, azért nem tudom annyira...
2011. okt. 7. 00:09
1 2
 11/12 anonim válasza:
Arra jó volt hogy hülyítsék vele a népet
2013. márc. 14. 18:47
 12/12 anonim ***** válasza:

Ez simán csak arra ment ki, hogy azt a műsort amiimnél nagyobb nézettséget akartak elérni annál tappoltak, és a gyereke (mert ők voltak erre vevők meg a gyerekes felnőttek :) addig nyaggatták a szüleiket míg feltöltötték a tapot. Persze addig nem lehetett elkapcsolni :)

Legalábbis a tv2 állítása szerint mert akkor nem töltődik fel :PPPP

Én akkor még elég kicsi voltam , egyet ragasztottunk fel, de én nem küldtem be sehova. Én arra gyanakodtam akkor hogy esetleg a egy kamera van elrejtve benne, és ahogy töltődik(Statikus elektromossággal) addig megfigyelhetnek minket :) Tehát szét szedtem :) Megjegyzem akkor még elég kicsi voltam :)

2016. febr. 21. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!