Hogyan kell decoupage tecnhikával szalvéta képeket ragasztani?
Mik kellenek hozzá?Szalvétám, és Fa kép alapom már van.Csak nem tudom hányféle ragasztót vegyek, milyen ecsetet,és a folyamat sem tiszta még számomra.aaki tud segítsen légyszi.És falra is lehet ragasztani vele?
Köszi.
Nos. Először kiteríted magad elé a szalvétát, eltervezed, milyen mintát/mekkora mintát szeretnél rátenni a fa lapra. Ezt kivágod. Ezután szétválasztod a szalvéta rétegeit úgy, hogy csak a legfelső, színes réteget tartod meg, a többit eldobhatod.
A fa lapot (kreatív hobby üzletekben kapható, speciális) decoupage ragasztóval, (csak arra figyelj hogy ne textilre, hanem fára valót vegyél) egy vastagabb ecsettel lekened. A szalvétából kivágott motívumot ráhelyezed a lapra. (óvatosan, mert ha itt beleragad oda ahova nem kéne, szétszakadhat, és nagyon nehéz korrigálni) Így egy kicsit "ráncos" lehet a szalvéta teteje, fogod az ecsete, belemártod a ragasztóba, és még egyszer átkened, úgy, hogy a szalvéta közepétől a széléig húzogatsz csíkokat. (Sugárban) A végén megvárod, hogy a teteje teljesen megszáradjon, és kész is. (Speckó lakkal még lefújhatod/kenheted, szerintem úgy sokkal szebb!)
Remélem segítettem! Sok sikert!
Azt sajnos nem tudom. Én még nem próbáltam. És nagyon szívesen :D
Az első hozzászóló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!