Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Elhunyt Steve Jobs, szerinted...

Elhunyt Steve Jobs, szerinted egy legenda?

Figyelt kérdés

annyira kedveltem őt,és azt amit csinált az emberekért hogy ilyen jó dolgokat teremtett nekünk.

"one more thing" Steve Jobs. nyugodj békében.

LEGENDA

2011. okt. 7. 00:06
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk én is röhögök a fórumokon. Mind teli van ilyenekkel, hogy: annyira szerettem ezt az embert, annyira felnézek rá, stb, stb. Nem tudom, Iphone buzulás nélkül is ennyien ájuldoznának tőle :)

Meg azt hittem eddig, hogy az Apple egy olyan cég, ami szeretné a profitot maximalizálni, vagyis pont, mint a többi, akár a Microsoft. Erre kiderül, hogy ez a Jobs csávó a lelkét is kitette az emberekért, pusztán önzetlenségből készitette ezeket a híresen jó ár/érték arányú cuccokat :)

2011. okt. 8. 20:38
 22/25 anonim ***** válasza:
ő egy legenda volt!Ha nem találja fel ezeket a csodákat, nem lenne a világban ekkora előrehaladás!Sokat köszönhetünk neki.
2011. dec. 25. 00:25
 23/25 anonim ***** válasza:
Ööö, mit is talált ő fel?
2011. dec. 25. 09:48
 24/25 anonim ***** válasza:
Rossz ,hogy meg halt ,de ez csak azért van mert egy ember volt. Viszont nem tett semmit se az emberiségért ami érdem értékű lenne ,mert az ,hogy léteznek ezek a I betűvel kezdődő termékei az semmiben nem hasznos!!!
2012. febr. 19. 10:54
 25/25 anonim ***** válasza:
45%
Hát kb. annyira legenda, mint Bill Gates, én speciel nem tisztelem az ilyen pénzéhes embereket.
2012. máj. 23. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!