Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Elhunyt Steve Jobs, szerinted...

Elhunyt Steve Jobs, szerinted egy legenda?

Figyelt kérdés

annyira kedveltem őt,és azt amit csinált az emberekért hogy ilyen jó dolgokat teremtett nekünk.

"one more thing" Steve Jobs. nyugodj békében.

LEGENDA

2011. okt. 7. 00:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
75%

Már bocsi, de akkor nem is lehet már másról beszélni?

Írj egy új kérdést, ha arról akarsz beszélni, és ne offolj.

2011. okt. 7. 01:46
 12/25 anonim ***** válasza:
75%
Az Apple cég több évtizedes tevékenysége sokkal nagyobb hatással van a mindennapjaink életére és a számítástechnika fejlődésére.
2011. okt. 7. 01:57
 13/25 anonim ***** válasza:
75%

Nagyon intelligens csávó volt, aki egyfelől értett az emberekhez is, emellett van egy olyan érzésem, hogy nem volt teljesen normális. De ez cseppet sem csökkenti érdemeit.

Jól meglátott és megálmodott dolgokat. És véghez vitt valamit.

2011. okt. 7. 02:13
 14/25 anonim ***** válasza:
73%
Előző hozzászólásomat kiegészíteném azzal, hogy személyesen nem ismertem. Különben lehet, hogy meghatna a halálhíre. De a világ megy tovább és lesznek még ilyen kaliberű emberek. Bár elképzelhető, hogy nem fogják ennyire vinni...
2011. okt. 7. 02:18
 15/25 anonim ***** válasza:
73%
igen, nagy ember volt (hogy legenda-e, azt majd eldönti a jövő). nyugodjék békében.
2011. okt. 7. 02:36
 16/25 anonim ***** válasza:
73%

Időnként kritizáltam és okkal, de sajnálom, hogy elment, mert mindig is elismertem zsenialitását és előrelátását.

RIP

2011. okt. 7. 03:35
 17/25 anonim válasza:
73%

Nyugodjék békében!

Szerintem is egy legenda volt, a termékeit szívesen hajkurásztam mindig a boltokban:D

2011. okt. 7. 07:08
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2011. okt. 7. 21:31
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit másképp:

[link]

2011. okt. 8. 06:50
 20/25 anonim ***** válasza:
77%
Súgja már meg valaki, mit is tett az emberekért? Nem provokálok, tényleg nem értem. Nagy szerepe volt abban, hogy az Apple ilyen sikeres lett, ok. De mitől lenne legenda? Halj meg és nagy leszel?
2011. okt. 8. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!