Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Másnak is olyan a barátnője,...

Másnak is olyan a barátnője, hogy teljesen eltérőek néha és ebből nézeteltérések vannak?

Figyelt kérdés

Lényegében annyi, hogy az én barátnőmet teljesen az érzelmei irányítják. Szóval hogy ha elmondom neki nem okoskodóan de ésszerűen a dolgokat akkor látom rajta, hogy nem tetszik neki amit mondok. Pl, hogy azt mondta, hogy lehet majd hízni fog egyszer valamikor .

Én pedig mondtam, hogy mondjuk ha észreveszi magán, hogy plusz 5-10 kg felmegy akkor még azt könnyebb leadni mint a plusz 20-30 kg-t. És mondtam neki, hogy ha észreveszi magán, hogy felment rá plusz kiló akkor célszerű elkezdeni sportolni mert úgy könnyebb még azokat a kilókat leadni. Erre láttam rajta, hogy nagyon furán néz, olyan lenézően. Egyébként tudom, hogy jól tudom mit gondolhat mert már régóta ismerem. És voltak már emiatt nézeteltéréseink is. Egyszerűen annyi a lényeg, hogy meg kell válogatnom a szavakat, hogy mit mondok neki!

Pedig nem is mondom úgy, hogy megsértődjön rajta nem bántóan fejezem ki, csak hogy ha végig vezetek egy gondolatot akkor nem mond semmit, csendben van és látom rajta, hogy nem tetszik neki amit mondok.

De ilyen volt pl amikor mondta, hogy olyan srácot akar magának, akinek van barátnője és, hogy elakarja szedni tőle mert nagyon tetszik neki az a srác. Én pedig azt mondtam, hogy jól gondold meg, inkább keress egy hasonló srácot aki inkább szabad, mert azzal jobban jársz hiszen nincsen párkapcsolata.

Most ilyenkor ezt meddig lehet tűrni?

Másnak is van ilyen barátnője? Hogy lehet ezt megoldani?

Mert őszintén, sokszor már felidegesít de magamban tartom inkább.:S

(Bocsi, hogy hosszú lett. Igazából azért írtam ebbe a kategóriába mert ide több válasz érkezik).

L20

2011. okt. 6. 19:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Ez az. Nem arra kíváncsi, hogy én mit gondolok hanem azt akarja, hogy pátyolgassam , hogy azt mondja ami neki megfelel az ő lelkének.

Hát én meg pont ilyen nem vagyok.

Meg mondta egyszer, hogy narancsbőrös. Én mondtam neki, hogy mik tüntetik el a legjobban milyen kezelések vannak amik jók a narancsbőrre, de ekkor is úgy nézett rám mint akit..

2011. okt. 6. 21:17
 12/17 A kérdező kommentje:
m
2011. okt. 6. 21:18
 13/17 A kérdező kommentje:

"A okoskodással kapcsolatban: csak az első példádat olvasd újra"

Mit olvassak el ezen újra? Miért ha a barátnőd azt mondja, hogy majd lehetséges, hogy hízni fog.. Akkor te mit mondanál neki?

2011. okt. 6. 21:19
 14/17 A kérdező kommentje:
Csak úgy kíváncsiságból kérdezem.
2011. okt. 6. 21:19
 15/17 anonim ***** válasza:

És te meg tudod osztani vele a gondolataidat és érdemlegesen tud rájuk reagálni, vagy ez az oldal se a legtökéletesebb?

A naracsbőrösnél mondjuk szerintem kedves, ha adsz tanácsokat.

„Mit olvassak el ezen újra? Miért ha a barátnőd azt mondja, hogy majd lehetséges, hogy hízni fog.. Akkor te mit mondanál neki?”

Jó, ha ezen nem érzel semmi tudálékoskodót akkor ne olvasd.. Hát én rövidre zártam volna, akkor majd fogyókúrázzál, azt kész. Az a gáz, hogy belementél a részletekbe mikor ő csak elejtette ezt az idióta témát, hogy egy kicsit ő legyen a középpontban, és legyen min sóhajtoznia. Engem eleve fáraszt, ha valaki ilyen mondvacsinált baromságokról témázik, ez kb. olyan, mintha mi lesz, ha majd ráncos lesz... az ilyenekre jóformán nem is reagálok.

2011. okt. 6. 21:27
 16/17 A kérdező kommentje:

"És te meg tudod osztani vele a gondolataidat és érdemlegesen tud rájuk reagálni, vagy ez az oldal se a legtökéletesebb? "

Hát ez az, hogy én hiába mondok valamit, akkor nem válaszol rá vagy ha válaszol is akkor nem abban a témában. Akkor már inkább nem is szoktam válaszolni semmit. Vagy más témába kezdek bele.

Nem érzek azon semmi tudálékosat, mert ha egyszerűen ebbe kezd bele akkor az embernek az jön le ebből , nálam legalább is, hogy legalább annyit mondjak, hogy ha tényleg meglátja magán a plusz kilókat akkor érdemes elkezdeni rögtön valami fogyókúrába vagy sportolni. Nem tudom mit mondjak még, pont ez az, hogy ennyit mondtam , és már ez is szúrta a szemét.

Ebbe nincs semmi, ha ezt ő is tudja, akkor nem megsértődni kell akkor mondja nekem,hogy tudja és kész. Nekem mindegy milyen téma, ha belekezd én szívesen segítek neki ha kell válaszolok rá, ha nem akkor is úgy mondok hozzá dolgokat, hogy ne sértődjön meg de épp ez az, hogy nem olyan dolgok azok, hogy meg kéne sértődnie rajta. Sokszor csak tanácsokat mondok de még azon is húzza a száját.

2011. okt. 6. 21:32
 17/17 A kérdező kommentje:

Na de mindegy köszi a válaszokat.

Az a helyzet, hogy tényleg eltérőek vagyunk gondolkodásban van amikor teljesen egyetértünk dolgokban, de sokszor csak hallgatni tud ha valami nem tetszik neki pedig sosem bántottam szavakkal(sem).

Úgyhogy bírjuk ameddig bírjuk egymással. Majd kiderül.

2011. okt. 6. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!