Most szájba verjem? :O
Először is,nem nagyon tudtam melyik témába írjam,de ezt választottam. :$
Az osztályomban van egy fiú(lány vagyok,10.-es) és nagyon feltud b*szni... állandóan galacsinokat vág a fejemhez,ha elmegyek mellette gúnyosan a nevemet mondja. Nem tettem ellene semmit,szinte hozzá se szóltam... Van 2 haverja,no azok IQ-ja is = a 0-val...
Egy ideje már dobál és mit tudom én,elég csöndes típus vagyok,sőt nagyon is,nem a legszebb,de már lett fogszabim és szerintem szebb lettem. Attól félek,hogyha méegyszer megdob akkora pofont keverek le neki,hogy kiesik az ablakon,persze egy szép beszólás után...
Legszívesebben egy késsel mennék neki,pedig agresszív se vagyok,de ez a gyerek kihozza belőlem. Ő leginkább,de már a 2 haverját is... (az egyik jó büdös)
Mit tehetnék?(tudja,hogy idegesít és,ha ezt megemlítem neki,abban nem lesz köszönet,mert egy pofonnal fog indulni)
A menzán direkt menj neki, borítsd rá a levest, majd sajnálkozz, hogy nem vetted észre, mert órán valaki felbosszantott és se látsz se hallasz. :-)
Ugyanez folyosón szünetben tejjel vagy üdítővel is megteheted. Az üdítő ragad, a tej meg hamar el kezd szagosodni.
Ez jó. :D
És csak véletlen lesz,persze. :D
Ne hergeljétek már, könyörgöm!
Szerintem arról lehet szó, hogy tetszel neki, de életkori sajátosságokból fakadóan ezt csak így képes kimutatni. Lehet pont azért, mert van valakid. Semmiképpen ne üsd meg!
Pffuj ebbe? Kész szánalom a gyerek. -.-
Boldog párkapcsolatban élek és imádom a barátom...
Igazad van lesz*rom ezt a s*ggfejet...
Jó ötlet. :D
De szerintem még1X megdob,akkora pofont kap,hogy kiesik az ablakon... :D xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!