Nagyon hiányzik a kutyusom! Milyen barátnő az ilyen? Légyszi olvasd el!
2 évvel ezelőtt elhoztunk egy pici kutyust.Nagyon imádtam ő volt a mindenem! Aztán egyik nap a "barátnőm" felhívott hogy menjünk le vigyük ki a kutyust.Aznap vittem le utoljára sétálni.Már hazafele jöttünk mikor a barátnőm sétáltatta.Egyszer csak a kutyusom meglátott egy másik kutyát az út másik felén.A "barátnőm" valamiért elengedte a pórázt és a kutyámat elütötte egy autó.Elvérzett.A barátnőm azt hiszi nem tudom hogy ő engedte el a pórázt.Azt hiszi úgy emlékszem hogy én engedtem el.Mert utána az anyja felhívott és azt mondta hogy a barátnőm sír mert miatta halt meg.Én annyira szerettem a "barátnőmet" hogy nem akartam őt hibáztatni mert tudtam hogy fájna neki.Rá egy évre összevesztünk már nem voltunk olyan jó barátnők.Sőt rájöttem hogy nem is voltunk soha.mindig kihasznált és csak arra kellettem hogy elmenjek vele valahova mert nem akart egyedül menni.Mikor összevesztünk Ő azt mondta hogy mindent visszakér amit valaha is adott nekem.Még a kedvenc hajgumiját is.De én még mindig nem akartam megbántani és azt mondani hogy én meg kérem vissza a kiskutyámat.Mai napig azthiszi hogy nem tudom hogy ő engedte el.:( Hát milyen barátnő az ilyen?Hagyta hogy én érezzem rosszul magam!
17/L Ez a videó juttatta eszembe a történetem:
http://www.youtube.com/watch?v=KC1irbmoe78&NR=1
miért a családi kapcsolatokhoz mi a köze volt?
te és a barátnőd meg a kutya egy közösség voltatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!