Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ilyen barátnőtől fogadnátok...

Ilyen barátnőtől fogadnátok el egyáltalán legközelebb akármit is?

Figyelt kérdés
Tudja, hogy cukorérzékeny vagyok, mert megmondtam neki világosan. Erre azért is cukros üdítőt tölt ki nekem, mikor nála vagyok. (Nem felejtette el, ugyanis szóltam neki, hogy ne kólával, meg cukros rostos gyümölcslevet töltsön nekem.)Az üdítő csomagolásán rá volt írva, hogy cukorral készült az üdítő. Nagyon meglepődtem, hogy ennyire nem törődik azzal amit mondtam neki. Legközelebb vagy nem megyek hozzá, vagy nem fogadok el semmit sem tőle. Nagyot csalódtam benne.
2011. okt. 2. 15:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
55%
Hagyd a francba, nem barátnő, hanem plázacicuska!
2011. okt. 2. 16:04
 12/19 anonim ***** válasza:
49%
te vagy a férfi nem szégyene. még nőnek is hisztis vagy.
2011. okt. 2. 16:07
 13/19 anonim ***** válasza:
85%
Én allergiás vagyok a mogyoróra és volt olyan, hogy mogyorós csokival kínált meg olyan, aki tudott róla. Erre neked kell figyelned nem a környezetednek. Ezen nem kell megsértődni.
2011. okt. 2. 16:07
 14/19 anonim ***** válasza:

ma 15:55-ös

A cukorérzékeny meg a cukorbeteg más. A cukorérzékenység az allergia, a cukorbetegség meg a magas vércukorszint.

2011. okt. 2. 16:11
 15/19 anonim ***** válasza:
a cukorbetegség nem "magas vércukorszint" -.-...
2011. okt. 2. 16:18
 16/19 anonim ***** válasza:
49%
hanem mi szivem?? ;)
2011. okt. 2. 16:19
 17/19 anonim ***** válasza:
48%
A kérdező nem érdemli meg a barátnőjét.
2011. okt. 2. 16:27
 18/19 anonim ***** válasza:

Off:

nem értem mit lovagolnak azon egyesek, hogy nő e vagy férfi a kérdező? Kiléphetnénk már a középkorból!

Amúgy túlreagáltad.

2011. okt. 2. 17:55
 19/19 anonim ***** válasza:
hogy jön ide a középkor?:D
2011. okt. 3. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!