Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Iskolai szexuális zaklatás,...

Iskolai szexuális zaklatás, kilátástalan a helyzet, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Új suliba kezdtem járni, de borzasztó... Ez egy ilyen "esélyiskola", felvesznek bárkit, aki az eddigieket elcseszte (pl. én), ennél fogva tele van - távol álljon tőlem a rasszizmus, de ez van - elvadult, szocializálatlan, túlkoros cigánygyerekekkel és -felnőttekkel... Az órák még elviselhetőek lennének, az osztályomból csak egy lány(!!! fúj) zaklat, a fiúk meg csak úgy szolidan udvarolnak (legalábbis egyelőre ők nem durvák), és órán nyilván van tanár, de szünetben kötelező lemenni az udvarra... Végigmegyek a folyosón és ismeretlen kezek alámnyúlkálnak, a szoknyámat felrángatják, nem túl diszkréten közlik, hogy mit tennének velem, avagy én mit csináljak velük, a mellemet fogdosnák, stb... A csajok meg (kivéve a biszexuális díszpéldányt az osztályomban) "csak úgy" kötekednek. Értem én, hogy a fehér bőrömmel és szőke hajammal "egzotikus szépség" vagyok köztük, de ezt miért kell??? Verekedni nem tudok, és esélyem sem lenne ellenük... A tanárok semmit sem csinálnak, és muszáj ide járnom egyelőre, mert jelenleg sehova nem vennének át. Félévkor már esélyes, mert eddig csak ötöseim vannak, de addig tuti, hogy nem... Magántanuló nem lehetek, már kérdeztem, mert egyrészt súlyos ok (pl. betegség) kell hozzá, másrészt nagyrészt szakmát tanulunk, azt nehezen lehet otthon... Mit csináljak, már gyomorgörccsel kelek reggel?!

Nem is vagyok feltűnő, ha valaki odajön, normálisan beszélgetek vele, de amúgy igyekszem észrevétlen maradni, nem kötekszem, nem riszálom magam, semmi ilyesmi... Nincs, aki megvédjen...

2011. okt. 1. 17:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Túlélted az iskolás éveket? Mi van veled?
2018. máj. 17. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!