Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az Anikó...

Mi a véleményetek az Anikó névről?

Figyelt kérdés

Tetszik Nektek? Ha igen, miért?! Ha nem, miért?!

Hogyan becéznétek ezt a nevet?

2011. szept. 30. 19:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
45%
Én személy szerint egyetlen Anikót sem ismertem, mégis van szubjektív véleményem csupán a név csengéséből.
2011. szept. 30. 21:15
 12/15 anonim válasza:
100%
Gyönyörű név, az egyik kedvencem. Szerintem nem is érdemes feltétlenül becézni, mert így tökéletes(ha mégis választani kellene,akkor leginkább Ani).
2011. szept. 30. 23:35
 13/15 A kérdező kommentje:

Igazából ezt a kérdést azért tettem fel, mert engem is Anikónak hívnak, de nekem nem tetszik. Nem akarom megváltoztatni, mert hát ha ezt kaptam, ezzel élek, de nem szeretem. Csak kíváncsi voltam rá, hogy kinek mi a véleménye róla. :)

Köszönöm a válaszokat!

2011. okt. 1. 11:19
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon tetszik, ha lenne még egy lányom, vagy Anikó lenne vagy Júlia. Vagy nem becézném shogy, vagy Panninak. Azért tetszik, mert méltósága van és egyedülállóan magyar becézése egy amúgy is nagyon szép, de manapság rettenetesen gyakori névnek. Kortalan, tartás van benne, komolyság és nőiesség.
2011. okt. 9. 14:26
 15/15 anonim ***** válasza:
van egy Anikó nevű otársam :) Imádom.neki illik is a név. mi Pancsynak becézzük.
2011. okt. 18. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!