Mi a véleményetek az Anikó névről?
Figyelt kérdés
Tetszik Nektek? Ha igen, miért?! Ha nem, miért?!
Hogyan becéznétek ezt a nevet?
2011. szept. 30. 19:01
1/15 anonim válasza:
Nekem tetszik, mert dallamos, és éppen ezért nem is becézném, igy szép, ahogy van, kár elferditeni.
2/15 anonim válasza:
Névnek nagyon szép, de kizárt, h ezt adjam a lányomnak. Van egy roppant "kedves" Anikó ismerősöm. :( Szánalom a nő, hosszú távon kiállhatatlan, érzelmileg semmi, egoista.
4/15 anonim válasza:
Nekem nem teszik, mert egy nagynénimet így hívnak aki meg nem az a jófejnagynéni fajta.
5/15 anonim válasza:
Nekem nem tetszik.
Nem tudom miért, talán az a -kó végződés..
6/15 anonim válasza:
nekem nem tetszik...nem szeretem az Anikókat....
De az érdekelne hogy miért teszel/tesztek fel ilyen kérdéseket? Ez tényleg befolyásol a választásban, mármint hogy totál vadidegen emberek mit szólnak egy névhez? Mindenkinek más az ízlése.....nem?
7/15 anonim válasza:
Én szeretem. Szerintem kedves és nőies is egyben. Az egyetlen, igazi, legjobb barátnőmet így hívják, nem becézem, szeretem így, bár, ha "megorrolok rá" Anizom. :) Ha lesz lányom, az egyik keresztneve biztosan ez lesz.
9/15 anonim válasza:
Nem igazán tetszik, valahogy olyan szigorú hangzása van. Anikó név hallatán egy kontyos, szikár, morcos, idősebb asszonyt vizionálok.
10/15 anonim válasza:
Szerintem szép név! Akinek meg valami eszébe jut róla az teljesen szubjektív ,mert találkozott életében néhány Anikóval talán nem is tudatosult kivel ,és ezekhez köti a név hangzását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!