Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A cigányok mire fel kapnak...

A cigányok mire fel kapnak támogatást, önkormányzati lakást és egyéb kedvezményeket?

Figyelt kérdés
Én sváb vagyok, ergo kisebbség , ennyiből nekem is járna nem igaz? Miért beszélünk egyenlőségről, amikor a cigányok mindent megkapnak, anélkül, hogy a kisujjukat kéne mozdítani, az emberek meg a veséjüket is kidolgozzák, akkor sem telik egy normális lakásra? Akkor miért nevezik modern kornak a 21. századot, ha már néhány cigánnyal sem mer a kormány szembeszállni?
2011. szept. 29. 23:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
34%
Azért hogy megvédjék a romákat az olyan rasszista disznóktól mint amilyenek vagyunk. Egyébként meg azért mert hagyjuk magunkat.
2011. szept. 30. 08:24
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Sir Butcher!

Én ugyan nem mennék putriba lakni, csak azért, hogy meggazdagodjak! Én munkahelyet szeretnék, amiért tisztességes fizetést is kapok, nem olyan bért, amit manapság fizetnek az embereknek. Tudjunk rendesen megélni, ne kelljen sakkozni a számlákkal stb...

A cigány embert mikor érdekli, hogy kitudja-e fizetni a számláit vagy sem? Semmikor, mert bemegy segélyért, és ráadásul kap is. S ezzel együtt mindenféle támogatást. A gázt nem merik itt Enyingen kikötni náluk, mert jaj mi lesz.. Nálunk tavaly azt is kikötötték, mert nem tudtunk időre fizetni. Senki nem segít nekünk sem. Máig nyögjük, még jó, van cserépkályhánk, bár abba is kellene fát venni, de hogy miből, azt még nem találtuk ki.. De megoldjuk tisztességgel, nem megyünk lopni!

Én hiába megyek be, én nem kapok segélyt. Mondván a férjem túl sokat keres.. 130 000 ft, azt hiszem egy négy tagú családnak kevés, ilyen árak mellett. Nevetséges az egész.

Apropó, putri.. Azt hiszem a tisztaság nem kerül sokba, ez olyan alap dolognak számít. Vagy tévednék? Ne mondja meg nekem senki, hogy a szegény cigányoknak nincsen víz, nincsen szappan amivel mosakodhatnának, és takaríthatnának. Szomorú, hogy csak mert koszosak és büdösek, ezért kapnak segélyt. Én elküldeném őket ki a földre dolgozni, legalább ők is megtudnák, hogy mi az a kétkezi munka.

Az én nagyszüleim is szegények voltak régen, akárcsak ma. Nincs 10 éve, hogy megcsináltatták a fürdőszobát. De, ők lavórban is lemosakodtak, büdösek sosem voltak. Na meg koszosak sem.

Nem vagyok még 30 éves, de sokszor nincs kedvem élni. Csak a gyerekeim éltetnek. Nekik még szükségük van rám. És nekem is rájuk. Mi lesz majd, ha ez a generáció is felnő? Itt ebben az országban jövőjük nincsen. Az már biztos. Addigra mi magyarok leszünk a kisebbség, mert én jómagam sem szültem még egyet, hogy még több támogatást kapjak. Én azért szültem a két gyerekemet, mert szerettük volna őket, s nem azért, hogy mindenféle támogatáshoz jussak általuk. jaj, hány anyuka mondta, hogy miért nem szülök még egyet.. Ó mondom, aztán hova szülnék még egy gyereket? Ebbe a mocskos világba, ahol nem hagyják az embert élni? Persze, szeretnék én, de az eszem nem ezt diktálja. Azt hiszem most még nagyobb sz@rban lennénk, ha vállaltunk volna még egy babát.

2011. szept. 30. 08:43
 13/22 anonim ***** válasza:

Egyébként meg ez a Szaniszló mit liberálisozik meg liberális fajzatozik folyton? Most neki ezek a főellenségek, vagy a liberálisokkal nem tartja magát egyenjogúnak de egy cigánnyal/zsidóval igen?

Ki zárta be a törlesztés fogságába a magyarokat? Csak tán nem saját magukat? Senki nem mondta hogy úgy kell hitelt felvenni hogy nem tudod azt kifizetni. Ahogy a svájci frankkal kapcsolatos szarságokat is mindenki magának köszönheti, spekuláció volt frank alapon hitelt felvenni senki ne sírjon amiért nem vált be az ötlete.

A cigányok terrorjának okait sem hangzatos okfejtésben kell keresni, annál jóval egyszerűbb a helyzet. Ha egy cigányt megütsz egyből jön a többi ha egy cigány üt meg elfordulnak az emberek, még csak ne is lássák. A gyávaság az ami miatt az egész kialakult, a többi már csak okozat. És amíg a magyarok gyávák maradnak addig nem lesz itt semmiféle változás. Ez a hatásvadász duma a végén meg nagyon gyönge. Kb. könyörög a cigányoknak hogy ugyan változzatok már meg, magyar vagyok, félek és nem tudom megvédeni magam...

2011. szept. 30. 08:50
 14/22 anonim ***** válasza:
Azért ez az utolsó érdekes, mindenki csak hangoztatni tudja, hogy a magyarok gyávák, nem mernek kiállni egymásért, pedig ezt kellene tenni, ha egy cigány mondjuk megüt valakit, de merem állítani, hogy akiknek itt ilyen nagy a szájuk, a nagy részük ugyanúgy távolabb húzódna, ha azt látnák, hogy valaki verekedni meg kötözködni kezd...
2011. szept. 30. 09:51
 15/22 anonim ***** válasza:

Igazad van, de sokra nem megyünk vele.

Tenni jó lenne, de az életünk múlik rajta.

Lehet választani. :(

2011. szept. 30. 10:08
 16/22 anonim ***** válasza:
94%

Ezt a marhaságot, hogy nem származás alapján kapják. Dehogynem, azért kapnak egy rakás pénzt, mert cigányok. Nem tudom hol éltek.

Volt édesanyámnak egy ismerőse, aki cigány volt. Mondjuk úgy, hogy az átlagos cigányoknál normálisabban éltek, de bennük is megvolt a vér. Tehát édesanyám rengeteget intézkedett azért, hogy iskolakezdésre kapjunk némi segítséget, mert sosem voltunk valami tehetősek, annak ellenére, hogy a szüleim mindig dolgoztak rendesen (igaz, apám a kocsmába hordta, de ez már válás után volt). Szóval édesanyámnak nagy nehezen adtak kb. 5000Ft-ot. Addig ez a barátnője, mivel cigány és a gyermekei is azok, kapott 50000Ft-ot annak ellenére, hogy sokkal jobb helyzetben voltak, mint mi. És ez csak egy példa.

A cigányokra rengeteg pénz megy. Mindig mindenféle ürüggyel, de kapnak.

Nem tudom hol éltek, de nem ártana felébrednetek. Ha olvastok különféle híroldalakat akkor tudhatjátok, hogy naponta jelennek meg cikkek arról, hogy éppen hány százmilliót költenek rájuk (a libsi népszava, index vagy népszabadság online egyenesen dicsekszik vele).

Ez egy tipikus lenyúlás (a kuruc mindig kommentálja a libsi oldalak cikkeit): [link]

2011. szept. 30. 10:48
 17/22 anonim ***** válasza:
92%

10:48-as vagyok

Még mielőtt valaki belekötne, ugyanaz volt a felállás: elvált anyuka, két gyerek, egy egyetemista és egy középiskolás.

2011. szept. 30. 11:11
 18/22 anonim ***** válasza:
Én írtam a gyávázós kommentet. Kisvárosba élek, volt hogy sétáltam egyik haverommal ránkjöttek a cigányok 10-15en csak úgy poénból de közelről már felismertek minket és ezután hülyéskedtünk is. Ebből adódik hogy én a saját környékemen más ügyébe nem avatkozok bele, mindenki ismer mindenkit és többet ártanék magamnak mint amit másnak használnék. Viszont ismeretlenekkel szemben imádom megmutatni hogy van bennem kajak, rá is basztam már nem egyszer de nekem az önbecsülésem nem viselné el hogy hosszútávú következmények nélkül is meghunyászkodjak . Talán ismeretlen cigányokkal szemben adom ki adott esetben azt amit elfojtok máskor. Viszont az átlag magyarban már az a puszta tény hogy valaki cigány kihoz ennél sokkal nagyobb félelmet.
2011. szept. 30. 12:34
 19/22 A kérdező kommentje:

Na most látom milyen sokan reagáltatok :)

Igazából én nem a pénzt sajnálom tőlük, hanem azt, hogy mire föl kapják? Amit az előttem lévők is írtak, hogy alig lehet megélni rendes fizetésből, de 5-6 gyerek után már olyan segélyt lehet kapni, hogy egy politikus is megirigyelhetné!

És ami a legrosszabb, hogy a törvény minden szempontból őket védi (annak ellenére, hogy a BTK-ban hivatalosan is benne van ez a szó a definíciójával együtt: cigánybűnözés). Emlékszem arra az esetre, ami vidéken történt egy öreg bácsival. Otthon termesztett haszonnövényeket és a cigányok éjszakánként jártak át hozzá lopni, rendszeresen. A bácsi megelégelte a dolgot és villanypásztort szerelt fel, amiről jelzem, hogy éppen hogy megcsípi icipicit a bőrt, (tudom, mert nekünk is volt a kutya miatt és semmi bajom nem lett tőle). Hát aztán este megint jöttek a cigányok lopni és kicsit becsípte őket az áram. A bácsi egy héttel később a bíróságon találta magát testi sértésért, és a cigányoknak adtak igazat.

Itt arról van szó, ha engem magyar embert egy cigány banda random lekéselne az utcán , ott hagynának megrohadni, de ha szólok a kis kölöknek, hogy ne nyúlkáljon már a táskámba (ez megtörtént), akkor persze már mindjárt engem visznek el a rendőrök. Miért? Mert biztos rasszista vagyok. Rasszista vagyok, mert nem hagytam, hogy az 5 éves taknyos kölök az anyja fedezésével kizsebeljen. És akkor ez volt a kulcsmondat!

Arról nem is beszélve, hogy a tisztaság és a kulturált viselkedés se nem pénz, se nem származás kérdése. Persze nem nekik fordul fel a gyomruk mikor a tömött buszon hozzám simul a sz@ros ruhája és úgy bűzlik, mintha legalábbis a dögkútban élne. Na én pont ezért utálom őket és ezért is szeretnék tenni ellenük valamit!

2011. szept. 30. 15:08
 20/22 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Írj egy privát üzenetet nekem. Hamarosan indítani fogok egy magyar fórumot (nem tróger oldal lesz, nyugi), ahol cenzúrázatlanul beszélgethetünk. Aztán a többi az időn múlik.

2011. szept. 30. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!