Elmenjek az osztálytalálkozóra?
Pár hét múlva lesz a gimnáziumos osztálytalálkozónk, mostanra sikerült leszervezni. Alapjába véve legtöbb emberrel jól elvoltam, de akadt kettő, akik állandóan a véremet szívták. Mivel nem volt "pasim" elterjesztették rólam, hogy leszbikus vagyok, meg más baromságokat is, és ez elkísért egyetemi éveim alatt is-mikor már több éves hetero párkapcsolatom volt-,mert ott is voltak haverjaik.
Az egyikük egy alkholista, nagyképű srác, közösségi oldalon is beszólt, a találkozót szervező csoportban. Én nem reagáltam rá, abban a hiszemben voltam, hogy az emberek változhatnak, de úgy látszik nem.
Ti elmennétek?
válaszokat előre is köszi!
Ha akarsz elmehetsz megpróbálhatod "beoltani" őket, de ettől független, ahogy olvasom, nem változtak semmit, és a ilyeneknek mindig feljebb áll, szóval nem lehet lecsapni őket sehogy sem.
Tudom, mert volt egy ilyen évfolyamtársam, sok év után egy suliba és osztályba kerültünk újra és ugyanolyan görény alak, pedig eltelt 4-5 év is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!