Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Néha olyan sok ostoba ember...

Néha olyan sok ostoba ember vesz körbe, hogy felsőbbrendűnek érzem magam. Létezik olyan társaság, ahol gondolkodó emberek vannak? Ha igen, mik ezek?

Figyelt kérdés

Valami filozófiai, vagy politikai szervezeten gondolkoztam, de amiket ismerek, azok nem szimpatikusak.

Értelmes, a kérdésre válaszoló hozzászólásokat kérek, nem okoskodást, kötekedést!

2011. szept. 28. 10:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
59%

Én is ezt érzem hogy néha ostoba emberekkel vagyok körül véve de nem gondolom magam felsőbbrendűnek mert pont a hierarchia rendszer miatt megy a vita hogy most ki uralkodik kin.

Ergo ne légy beképzelt mert nem az az okos aki kijelenti mivel csak 1 porszemnyit tudsz az egész világból vagyis mindenki tud meglepetést okozni.

2012. ápr. 30. 12:12
 22/23 anonim válasza:

Az, hogy egy ember egy másik embernél feldőbbrendűnek érzi magát, már bizonyította is az ellenkezőjét.

Mert szelíden, szépen és egyszerűen élni sokkal inkább a társadalmunk és egymás hasznára válik, mint filozofálgatni olyan embereknek, mint amilyen te vagy (és a hozzád hasonlók). Te egyszerűen csak ostoba vagy és az érzelmi intelligenciád miatt sok témában el is hasalnál.

És azt sose felejtsd el, hogy mindenki a maga keresztjét cipeli. Lenézni valakit nem menő. Azért írom így, mert az írásodból ítélve lehetsz vagy 15 éves. (+6 év mert régi a kérdés).

2017. szept. 4. 22:51
 23/23 anonim ***** válasza:
Szabadkőművesek
2023. jan. 15. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!