Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez gyakori? (bővebben lent)

Ez gyakori? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Sétáltam a Balaton partján éjszaka... néztem a Göncölszekeret és a csillagok állását... friss levegőt szívtam... s majdan nagy hangzavar kíséretében elballagott 5 szép leányzó mellettem... tényleg szépek voltak... a lámpa fényében láttam őket... én a sötétben a hűs vizet simítottam végig a kezemmel, tehát kétlem, hogy észrevételeztek volna... a felvonulás során kettő kezében ott figyelt egy üveg pezsgő... "mekkora a party!" - kiabálta valamelyik... a szolid mennyiségű csoportot vezető fekete hajú lány egy pillanatra megállt, majd akkorát böfögött, ami szerintem még férfi kategóriában is az erős szintet üti meg... elkezdte imitálni Michael Jackson "múnvókeres" tánclépéseit, és az összhatáson nagyot nevettek... Bébi, egészségedre...
2011. szept. 25. 10:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez sajnos a balaton partjan gyakori, foleg nyaron.
2011. szept. 25. 10:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, hogy ezen mi az újdonság neked.... a 14 évesektől kezdve mindenki ezt csinálja manapság, mert az igénytelenség a menő.

20N

2011. szept. 25. 10:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Az. Főleg, miután pezsgőzik és sörözik az ember. Általában azért megy az ember a barátaival inni, mert ők aztán elnézik egymásnak a következményeket :P
2011. szept. 25. 11:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Nő létemre én is szoktam böfögni, sőt a barátnőim, kolis szobatársaim is. Minek zavartassuk magunkat? :) Jóó... egy randin nem böfögök a srác képébe, meg előadáson a tanáréba sem, de szerintem bizonyos helyzetekben megengedhető. Ők egymás között ezt elfogadják, ha azt hitték nincs más rajtuk kívül a környéken, akkor elmegy. Én is kérdezhetném miért akkora bunkók a srácok, hogy "női társaságban" kiengedik, ami bennük ragadt, de a felháborodás helyett mindenki elintézi, egy "egészségedre"-vel és kész. Ha valaki tudja a határokat, nincs ezzel baj.

Az meg hogy ők így érzik jól magukat, hát egészségükre. Csak egy kérdésem van. Van párod? Ő sem böföghet/pukizhat/kakilhat ha veled van, mert az nem illik egy szép nőhöz?

Értem én, hogy itt nem erről van szó, hanem arról, hogy böfögni "stílusosan" is lehet, de valljuk be olykor jó kiengedni gátlástalanul. :)

2011. szept. 25. 14:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Megsúgom kérdező, a lányok pukizni is szoktak.

Amúgy meg nem tudom mi itt a kérdés, jól akarták érezni magukat, férfiak is be szoktak rúgni, és ők is böfögnek, azzal nincs baj?:D

2011. szept. 25. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!