Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kikészülök az ilyen emberektől...

Kikészülök az ilyen emberektől! A kuka melől elviszi haza a játékot ami másnak nem kell! sir ri hogy igy nem tudom fizetni a lakást! Egyik naprol a másikra meg az apuka kimegy dolgozni és már a jövö hetet is elköltik! Vagy csak engem idegesit?

Figyelt kérdés
a gyerekének elmondása szerint alig tud kaját venni,aztán a férje kint kapott munkát külföldön,3 napja dolgozott ott kint mikor a feleség már arrol beszélt hogy megyek veszek a gyereknek 6000ft-ért cipőt,meg ugy hozatom már az ebédet,meg 40ezres tolokát veszek!kiráz a hideg az ilyen emberektől
2011. szept. 24. 13:19
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
Mi az a tolóka?
2011. szept. 24. 13:55
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Mi közöd neked ahhoz, hogy ki mire költi a pénzét. Ha ahhoz van kedvem akkor veszek 5 millió szívószálat. Na és. Közöd? Semmi. Szóval nézz egy kicsit magadba. Szerintem te se mindig csak azt veszed meg amire feltétlen szükséged van. 6000 forint meg nem sok egy cipőért, főleg ha tartós. Gondolkozz már, még ha nehezedre is esik.
2011. szept. 24. 13:59
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

Elmesélek valamit.

Pár hónapja külföldön dolgozom, a munkatársaim már évek óta. Baromi jól élnek, pedig minimálbér körül keresnek. Persze odahaza szarul éltek. Most van kocsi, hatalmas plazma TV, Iphone, 5 szobás kertes házat bérelnek... utazgatnak stb.

Meló közben azonban, ha olyan helyre tévedünk, ahol van szemét tároló, akkor bizony bemennek és körbe néznek mint egy boltban. Aztán hatalmas megpakolt zsákokkal jönnek ki és viszik haza... ruhákat, táskákat, cipőket, bármit amit találnak. Na ezt add össze. :))

Kérdésedre válaszolva, ami így hangzik: "vagy csak engem idegesít?"

Nyilvánvalóan nem csak téged idegesít.

Engem mondjuk nem, mert én is épp ilyen vagyok, mint akiről írsz.

Amikor nem volt munkám sírtam a barátaimnak, hogy semmire se telik, és tényleg nem telt semmire. Most hogy van pénzem (kicsit több), megvehetem a drágább dolgokat és miért is ne tenném?! Hisz azért gürizek, hogy legyen jobb az életem. Ez a normális. Dicsekedni meg... nem tudom, elmondom a boldogságomat is a barátaimnak. Erre valók a barátok. Elmondani nekik azt is ami fáj és azt is ami jó. Együtt sírni és nevetni. Ez szerintem távol van a dicsekedéstől.

Igazából az a véleményem, hogy ti nem vagytok igazán jó barátok, te csak elviseled őt, de nem szereted. A legjobb lenne, ha inkább keresnél más barátot.

2011. szept. 24. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!