Szerintetek se hívjam meg? (Többi lennt)
Csinálok majd egy kis pizsibuli féleséget ahol csak lányok lennénk.És csak 5-6an.Van egy olyan osztálytársam akivel a bnőim jóban vannak.Ugyan az a baráti társaságban vagyunk.De én nagyon nem kedvelem.Gyerekes és hisztis.Régebben amikor hozzánk került kitúrt úgy hogy a "helyemre" akarta bekerülni.Azóta úgymond jóban vagyunk... nem idegesítjük egymást megfértünk egymás mellett.Nem rég újra előhozta ezt a témát amiből veszekedés lett.Le kur*vázott hogy én milyen voltam és megérdemeltem hogy kitúrt... nos ez volt 5.osztályban.És akkor nem azért de tényleg nem volt ri*bancos viselkedésem.És most sincs.De ezek szerint aki nem bírja őt akkor az már ku*rva ?
Nem akarom hogy betegye hozzánk a lábát csak azért hogy ne sértődjön meg és mert a többiek szeretik.
Szerintetek is jól van az hogy nem hívom meg?
Lehet hogy hülye kérdés de érdekelnek a vélemények.
Köszönöm :)
Hát én attól félek hogy ugye mi már máshogyan gondolkodunk mint ő.Minket már érdekelnek a fiúk.És fogadjunk hogy ha ez lenne a téma esetleg akkor röhögne össze vissza meg leszarozza,meg leku*rváz minket ahogy mindig.Pedig semmi olyat nem teszünk amiért azok lennénk.Na meg van egy csaj akit a bnőjének tart.Igen ám,de csisckáztatja meg mindenfélét mond neki amivel bajba keverheti az állítólagos bnőjét és azzal fenyegeti hogy nem elsz a barátja ha nem teszi meg.Csak azt nem értem hogy mire fel van ekkora arca?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!