Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lehet valaki skinhead vagy...

Lehet valaki skinhead vagy hungarista tizenévesen?

Figyelt kérdés
Ez a kérdés egy ma jutott eszembe egy másik kérdés kapcsán, amiben egy 14 éves lány skinheadnek vallotta magát, holott szemmel láthatóan fogalma sincs az egészről. A problémám az, hogy a mai világban a tini fiúk/lányok minden héten új divat után futnak. Egyik héten discos aztán emo, rocker, skinhead, ami ép szerintük "menő". Ezzel csak az a probléma, hogy lejáratják a valódi hazafias érzelmű embereket és a többiek sajnos általánosítanak. Szóval nektek mi a véleményetek? Mert szerintem egy tizenéves még nem tudja átérezni az egész lényegét, csak azért csinálja, mert szerinte ettől menő lesz, persze pár hét múlva már egész más érdeklődési köre lesz.
2011. szept. 22. 21:18
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Most 14 éves vagyok és 12ota vagyok skinhead nem akarok más elvét vallani Juli 18. An lesz 3eve hogy vérbeli skinhead vagyok 🖕🏻🇮🇱🏳️‍🌈🖕🏻✊🏻🇭🇺
2021. jún. 13. 00:20
 22/22 anonim válasza:
14, milyen ironikus.
2023. szept. 15. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!