Az gáz ha valakinek tízenévesen nincs MyVip-je?
Figyelt kérdés
És nem is vagyok fen semmilyen közöségi portálon. 15/f
Ez ciki?
2010. jún. 3. 15:08
2/7 anonim válasza:
igen ciki mert mindig meg kell felelni minden primitív elvárásnak!
3/7 anonim válasza:
Miért lenne az én huszonéves vagyok és nincs, tizenévesen se volt, most se gáz és akkor sem volt az.
4/7 anonim válasza:
nem ciki. az a ciki ha fentvagy myvipen. az a gyökerek/rajok stb-k oldala...
az iwiw/facebook meg mondjuk nem rossz ha fent vagy mert így a legegyszerűbb elérni másokat ha kell valami, de nem ciki ha nem vagy fent.
5/7 anonim válasza:
Gáz ha 35 évesen sincs?
ugyan már:)
6/7 anonim válasza:
Csak az a gáz, amit te annak tartasz. Én IWIW-en és facebook-on vagyok fönt. De az IWIW-et tartom a legjobbnak.
14/l
7/7 anonim válasza:
Szia. Nekem azért volt vipem, mert ott tartottam a kapcsolatot levelezéssel a barátommal. :D Most töröltem a vipem(törölném ha engedné) és már csak facebook-om van. Ott meg csak a játékok miatt vagyok fenn, de néha hirdetek is. :D
Hülyeség, hogy gáz-e vagy nem. 1-el kevesebb esély, hogy kikerülj napiszarra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!