Ki mennyi könyvet olvas el évente?
A moly pont hú könyvbúzi oldal tagjai átlagosan 50-100 könyvet is elolvasnak egy év alatt.
Én idén eddig kb. 35-öt olvastam.
"könyvbúzi oldal"
Ez nem volt túl kedves, bunkó barátom
Kb. 200 könyvet olvasok el egy év alatt :)
Igaz, mióta 6 évesen megtanultam olvasni, folyamatosan falom a betűket, na meg gyorsan megy, úgyhogy simán belefér ennyi. Régen a családban sem hitték el, hogy ilyen gyorsan olvasom a könyveket, úgy vélték, csak felületesen átfutok rajtuk, de aztán mindig visszamondtam őket, és tényleg nem megy az értelmezés rovására a sebesség.
Egyébként én sem veszem a könyveket, hanem könyvtárba járok. Na meg kihasználom az időt: mindig van nálam egy könyv, így ha várnom kell, a buszon egyedül utazom, vagy épp van 10 percem, csak előkapom a táskámból és tra-ramm... pillanat alatt elfogy egy vaskosabb példány is.
Igaz, nem csak regényeket olvasok, bár többnyire azok akadnak a kezembe. De emellett épp így ismerem a drámákat, filozófiai műveket, sokat olvasok történelmi és politikai irományokat, illetve művészeti szakkönyveket. Igazából mindenevő vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!