Ki mennyi könyvet olvas el évente?
Huhh rengeteget...
Nem számolom, de tényleg sokat képes vagyok elolvasni és itt nem amolyan tini regényekre gondolok.
Kb 5öt.
Kafkát meg Dosztojevszkijt szeretem a legjobban.
Rengeteget! 5 évesen tanultam meg olvasni, kb 3000 könyvünk van itthon (mindenféle), szinte mindet olvastam, van olyan, amit 15-20 alkalommal is!
+ a könyvtár, + a kölcsönkért könyvek.
Amíg iskolás voltam, szünetben voltak napjaim, amikor "hegyet" raktam az ágy mellé. Míg el nem fogyott, addig csak WC-re, fürödni, meg enni mentem ki (bár a könyvet enni is vittem). :) Sokszor este elkezdtem olvasni, és arra eszméltem, h kivilágosodott!
Beteges, nem? :D
Mióta családom, kisbabám van, sajnos nincs ennyi időm. Jó, ha heti 2-3 könyv "elfogy".
úgy irigylem azokat az embereket, akik gyorsan olvasnak. Gondolom Te is ilyen vagy. Olyan sok jó könyv van, és annyi mindent el szeretnék olvasni, de hát nekem nem megy gyorsan. Vannak olyan ismerőseim, akik 200 oldalas könyvet kb 3 óra alatt elolvasnak. Jajjjj de jó nekik. Hogyan lehet ezt megtanulni? Meglehet egyáltalán?
Én nem olvasok éjjel nappal, sajnos mostanában kevesebb az időm, de évente olyan 20 könyvet olvasok csak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!