Miért viselkednek így a romák?
Az a kérdésem, hogy ma az egyik volt osztálytársammal beszélgettünk, hogy a legtöbb roma nagyon agresszív... és nem tudom miért, ok nélkül is ki szoktak kezdeni velem meg beszólongatnak néha... én nekik semmi rosszat nem tettem, mégis ez a helyzet. Mi a véleményetek?
A kategória miatt bocs...
A dolog ott kezdődik, hogy a magyar nyelvben olyan szó, hogy roma nincs is. Amire te gondolsz, azt magyarul úgy hívjuk: Cigány. Cigányul viszont úgy van a cigány, hogy roma, de ez minket már nem érdekel, mert nem tudunk cigányul. Aki nem tud cigányul, az pedig inkább ne "romázzon".
A kérdésedre a válasz. Azért mert minden megvan nekik engedve, nekik meg olyan a természetük, ha érzik, hogy a gazdafaj meg van gyengülve és tehetetlen, akkor vérszemet kapnak. Legalábbis a színtiszta, fajilag nem keveredett cigányok zöme ilyen sajnos. Azt a hatást kéne megszüntetni, ami meggátolja a nyugati típusú társadalmakat, hogy tisztességre, rendre nevelje őket. Ha ez a jelenség nem létezne, semmi komolyabb bak nem lenne velük. Régebbi korokban mindig is tudták őket kezelni, és a cigányok mindig is tudták hol a helyük. Úgy a 20. század közepe után esett át a világ a ló túlsó oldalára.
A faji alapon irtogató oldal elbukott. Legyőzőik ezekután azt is megtiltották a fehér embernek, hogy egyáltalán a jogos önvédelemmel éljenek. A társadalmunk beteg, és nemcsak a magyar. Néhány évtized múlva nem lesz itt sem jobbikos, sem liberális. Max 2-300 év, és fehér ember sem lesz! Svédország 25% muszlim bevándorló. Angliában 6 millió muszlim él, Frenciaországról, Németországról nem is beszélve. Nem nagyon van itt miben reménykedni. Unokáinkat ugyanúgy fogják üldözni, mint most a fehér embereket Dél-Afrikában. Lesz itt cudar világ!
Kedves válaszolók!
Köszönöm a válaszotokat, én már nagyjából értem... nem kell gázpisztoly meg ilyenek, atlétikára járok :D amúgy sem akarok velük összetűzésbe kerülni, mert nagy valószínűséggel a következő alkalommal már nem egyedül jönnek ellenem... ja, és azért nem a cigány kifejezést használtam, mert ha a srác aki a játszón köcsögösködik velem, ezt véletlen olvassa, akkor nekem végen :D bár nem hiszem, hogy ennyire művelt...
"Hogy be van a többség szarva!"
Akkor mondogasd majd ezt, amikor nem lesz megkötve a "többség" keze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!