1/12 anonim válasza:
ezek biztos kolópele lányai :DDDDDDD
2/12 A kérdező kommentje:
:)
2011. aug. 24. 23:09
3/12 anonim válasza:
Szerintem ez az egész kérdés racist bullshit.
4/12 A kérdező kommentje:
23:12es
Nem Csabi,nem az.
2011. aug. 24. 23:14
5/12 anonim válasza:
ami alatta van kommentben még nagyobb XD
6/12 Sz1u válasza:
7/12 anonim válasza:
Na igen, ennyit erről... Racist bullshit.
Vagy te nem vagy rasszista és ezt azzal magyarázod hogy a cigányok faji alapon neveletlenül viselkednek?! Hol a logika? :D
8/12 anonim válasza:
"Vagy te nem vagy rasszista és ezt azzal magyarázod hogy a cigányok faji alapon neveletlenül viselkednek?"
Én rasszista vagyok, de ettől még nem viselkednek jólnevelten. Néha igenis oda kell csapni nekik.
9/12 anonim válasza:
Ez mondjuk meg van játszva, mert így jobb a nézettség, de ezek a valóságban is ilyenek.
(Magyarok közt is van ilyen, bár én még csak azok közt láttam, akik az úgymond "fehér cigányok".)
10/12 anonim válasza:
Foci meccsen nem csak a magyarok állatok, külföldön is rengeteg balhé van az ilyen hülyék miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!