Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A roma lányok miért verekednek...

A roma lányok miért verekednek ilyen könyörtelenül és kegyetlenül? Kinek volt tapasztalata velük?

Figyelt kérdés
Láttam több verekedést, amiben részt vettek és szinte mindig az ellenfél teljes megalázására mentek. ha magyar csajjal ment a bunyó, akkor főleg.

2011. szept. 21. 08:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%
Köszönöm, hogy reagáltál. Így már szomorúan érthető - és, mellesleg, megerősíti amit írtam. Soha nem kérdeztem még semmit az oldalon, ezért nem tudhattam. Mégsem bánom, hogy megírtam a fenti választ: hadd olvassák mások, akiket talán erősiteni kell a többségi (magyar) öntudatban. Üdv.
2012. márc. 30. 16:53
 12/16 A kérdező kommentje:

Arra is volt példa, hogy a kérdésben írtam, hogy "cigány", azt meg egyszerűen törölték...

Ezek a kulcsszavak a kérdésemnél: "Keress kérdéseket hasonló témákban: box, roma, erős, bunyő, verekedés"

Nos én eredetileg ide cigányt írtam, de amint láthatod, fent már roma szerepel...

2012. márc. 30. 17:50
 13/16 anonim ***** válasza:
83%
Tökéletesen értelek. Nem kötekedni akartam, hanem..másokat informálni. Meg is kaptam érte a méltó büntetésem:D (0 %-os válaszok). De nem adom fel. Minél több ember tehesse helyre a dolgokat - a maguk valóságában, ami kemény. Üdv.!
2012. márc. 30. 18:06
 14/16 anonim ***** válasza:
74%

A cigányok rasszisták!!! Főleg a lányok!

Ráadásul a többségük putris csóró és valahogy

így kompenzálja, hogy kiszúrt vele az élet.

2014. jan. 9. 11:09
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó.
2014. jan. 10. 17:37
 16/16 anonim ***** válasza:
81%
Ezt látják a környezetükben is, így vannak megszokva. Az agresszió a hétköznapjaik részét képezi egész életükben, így gyakorlatilag magukban hordozzák és kiengedik ahányszor szükségét érzik rá.
2014. máj. 21. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!