Úgy van, én punk vagyok, (ugyanaz, aki az előbb írta, hogy punk), de egyrészt, nem mindig mondanád meg ránézésre. Másrészt: próbálj meg különbséget tenni rocker/metálos/punk és az ezeknek beöltözött csövesek között, mert van ilyen.
2011. szept. 20. 22:05
22/27 anonim válasza:
""Sok rockert ismerek, senki se büdös vagy igénytelen."
Akkor ez biztos olyan h aki benne van nem érzi..."
Kérdező! Ha így túlteng benned az ész és a jóindulat, meg úgyis előre tudod a választ, jobban az illetékesebbeknél, akkor könyörgöm,minek teszel fel kérdést? Bocs, ha nem azt írtuk, amit hallani akartál, és nem szidtuk veled együtt a "büdös, igénytelen" rockereket.
A 40 fokban rockerek nélkül is hajlamos büdös lenni a tömött busz, meg egy ember/egy társaság alapján amúgy se kéne általánosítani.
2011. szept. 21. 00:12
23/27 anonim válasza:
Hú de elegem van már ebből a rockerek egyenlő igénytelenségből! Minden stílusban találhatsz gusztustalan, proli embereket! Példáúl ott vannak a rapperek! Na Ők tényleg proli parasztok! Én rockerlány vagyok és rohadtúl nem igénytelen, oké???
2011. okt. 22. 06:22
24/27 anonim válasza:
Osztálytársam barátja nagy rocker és mindig érezni rajta a dezodort/parfümöt az én barátom is használ dezodort minden nap parfümöt csak akkor nem ha otthon van és gyönyörű hosszú haja van amit hetente kétszer mos meg ezért a haja is jó illatú menjetek már a fenébe ezzel az igénytelen rocker marhasággal -.-
2011. nov. 1. 16:29
25/27 anonim válasza:
Ja és egyébként a nagypofájú részeges köcsögöket én is ugyanúgy utálom először is a mások által korábban leírtak miatt másodszor mert miattuk alakulnak ki ilyen hülye sztereotípiák -.- (előző voltam)
2011. nov. 1. 16:34
26/27 anonim válasza:
Szóval... Rocker vagyok... A haverjaim is azok... Sőt a barátom is az!
De vannak fogalmak amik itt le vannak írva és számomra érthetetlenek, mivel ,,büdös rockerek" vagyunk. Ilyenek például: szappan, borotva, parfüm, dezodor....
TE HOL ÉLSZ????? A barátom nem jár non-stop bőrcuccba... és ha felveszi akkor megmossa azt ami alatta van! Nagyon kellemes illata van! Civilbe meg sem mondod róla/rólam/rólunk hogy rockerek vagyunk! s ha megmondod akkor mi van? Demokrácia!? Kérlek ha ilyen akarsz mondani tömd be a szájad, vagy mi tömjük be a büdös bőrdzsekinkkel! Tiszta szánalom...
2013. okt. 21. 21:29
27/27 anonim válasza:
Mi az hogy a rockerek nem higénikusak? Mióta az eszemet tudom imádom a rock zenét és k***ra nem lehet rám azt mondani hogy higéniátlan lennék, sőt egy rocker/punk vagy metálos ismerősömre sem lehet ezt mondani! És ez a feltételezés k****otul sértő! Miért lennénk azok? És az hogy valaki nem orotválkozik odalent az nem azt jelenti hogy igénytelen lenne!! Ez a feltételezés ugyan annyira sértő mint mondjuk hogy amelyik pasi Justin Biebert hallgat az meleg ( mint az előadóba) Annyira hülyeség az amit egyes emberek az metálosokról vagy rockerekről gondolnak.. -.-
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!