Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A rockerek/metálosok használna...

A rockerek/metálosok használnak dezodort? És borotvát az intim helyeken?

Figyelt kérdés
2011. szept. 20. 15:32
1 2 3
 11/27 DakotaDamon ***** válasza:
Belőlem senki nem nézi ki, hogy rocker lennék, nem az öltözködésem mutatkozik meg, és igénytelen sem vagyok. És igen, használok dezodort és borotválkozom is. A barátom is rocker. És abszolút nem igénytelen.
2011. szept. 20. 16:55
 12/27 anonim ***** válasza:
95%

Én punk vagyok, és igen fürdök, használok dezodort minden nap, ha olyan van akkor parfümöt is, ráadásul tök jókat. És mindemellett vmikor tarajom is van (bár most épp "normális" hajam van). Külső alapján nem mindig mondanád meg rólam, hogy punk vagyok, de mindegy, ne kanyarodjunk el a témától.

Annyira bírom az ilyen nyomorult 13-14 éves kis szombati bu.zigyerekeket, akiknek anyuapu teletömi a zsebét és ha meglát egy rockert/metálost/punkot egí 1000 forintos pólóban szemben az ő 10000 forintos pólójával az az ember nyilván büdös, koszos, igénytelen... szánalmas vagy ember, ásd el magad, mert valaki más idő előtt úgy is megteszi...

2011. szept. 20. 17:06
 13/27 anonim ***** válasza:
Ja, igen, azt kifelejtettem, hogy borotválkozok is, bár néha a borostát meghagyom, mert nekem tetszik, a pöszim körül is le szoktam borotválni, mert engem bosszant, viszket, stb... segget, mellet, lábat soha!!
2011. szept. 20. 17:12
 14/27 anonim ***** válasza:
9%
Már bocs, de én is amit látok ezekből a rokkerekből az gyomorforgató. Nemrég, amikor még meleg volt felszállt egy 15 fős csoport ezekből a hévre és olyan g.ci büdös lett az egész szerelvényben, hogy majd elhánytam magam! A f.szt érdekel hogy 1000-szer kimosott fekete cuccban voltak(tehát inkább volt szürke és már tiszta bolyhos a mosástól) de legalább tisztálkodnának b.zdmeg! Mindez délután, a nap közepén. Estére milyen kanc.gány szaguk lehetett már! És senki ne mondja nekem hogy nem rohad bele a lábuk a hosszú fekete nadrágba(amit ugye könnyebben felmelegít a nap) és a bakancsba a talpuk!
2011. szept. 20. 17:39
 15/27 anonim ***** válasza:
0%
De ha este kimész bármelyik parkba, tegyük azt a feneketlen tóhoz, nem hajléktalannal van tele, hanem ezekkel az igénytelen barmokkal. Kiülnek több üveg piával több ilyen csorda aztán hajnalig haza sem mennek, addig meg a szerelmesek ott nézik őket ahogyan részegen hangoskodnak és ahogyan felváltva végzik a dolgukat ott a parkban mindenki szeme láttára. Hallod ahogyan hugyozik meg sz.rik! Mer az a poén!
2011. szept. 20. 17:43
 16/27 A kérdező kommentje:

"Annyira bírom az ilyen nyomorult 13-14 éves kis szombati bu.zigyerekeket, akiknek anyuapu teletömi a zsebét és ha meglát egy rockert/metálost/punkot egí 1000 forintos pólóban szemben az ő 10000 forintos pólójával az az ember nyilván büdös, koszos, igénytelen... szánalmas vagy ember, ásd el magad, mert valaki más idő előtt úgy is megteszi..."

22 éves vagyok, szombatonként max sörözni ülök be pár haverral, diszkókat kerülöm messzire. Apám nincs, anyám meg minimálbért kap szóval még pénzes se vagyok. Én se keresek többet, ennek ellenére van bennem igény h jó minőségű (nem drága!) cuccokban járjak. Ezt általában úgy oldom meg h akciós dolgokat vásárolok. Egy 7-8000 ft-os póló 2-3000 ft-ból megvan így, vagy 22.000-es farmer 10.000-ből... Nem a ruhájuk miatt tartom őket igénytelennek, hanem azért amiket a 2 utolsó válaszoló leírt. Koszosak, izzadtak, büdösek, ápolatlanok, és igénytelenek. Szerintem pedig te vagy a szánalmas, amiért ennyire fals következtetéseket vonsz le. Jah az még kimaradt egy előző válaszolómnak h nincs rózsaszín pólóm. Van fekete, szürke, fehér, zöld, sárga, de rózsaszín sajna pont nincs. Másik h a diszkózenét szívemből rühellem. Most éppen dubstep döng ezerrel...

2011. szept. 20. 17:54
 17/27 anonim ***** válasza:
95%

Első kérdésre a válasz igen (néztem is, hogy milyen hülye kérdés!), másodikra meg passz, mindenkinek a saját dolga, mi nem szoktunk ilyesmiről tárgyalni (lányok sem egymás közt), magánügy. (Amiket láttam, változó volt.)

A tisztaság valóban az igényességhez tartozik, de az nem, hogy kopasz-e valaki lent, ez baromság.

A barátom is metalos, és imádom az illatát, mindig nagyon jó, és vonzó parfümöket használ. Sok rockert ismerek, senki se büdös vagy igénytelen.

2011. szept. 20. 18:12
 18/27 A kérdező kommentje:

"Sok rockert ismerek, senki se büdös vagy igénytelen."

Akkor ez biztos olyan h aki benne van nem érzi...

2011. szept. 20. 18:17
 19/27 anonim ***** válasza:

A 17:06-os vagyok.

Akkor ez kapufa volt, kedves kérdező, sajnálom!

Ne haragudj,ha megsértettelek, de ugyanúgy mint én, te is bántó és beskatulyázó dolgokat mondasz. Én mindössze azért mondtam ezeket, mert ilyet tényleg csak egy 13-14 éves kérdez általában. Szerinted ennek szubkúltúrális okai vannak? Nem, persze, köztünk punkok között is megvan a hulladék, ahogy minden más társaságban, de ettől nem kell az összeset lenézni...

A parkban ivászatról... a parkok általában egész nagyok, és nem akarok paraszt lenni, de nem lenne egyszerűbb, ha a kedves szerelmespár arrébb menne és akkor nem kell nézniük, ahogy részegedik egy társáság?

2011. szept. 20. 18:48
 20/27 anonim ***** válasza:
98%

Koszosak, büdösek, izzadtak ?

Hol élsz ? Nem is tudtam, hogy a rockerek kiváltsága az izzadás. Azta, hát mindig tanul az ember.

Felejtsük már el ezt a "rockerek koszosak, igénytelenek" marhaságot. Jámbor ember vagyok, de ezzel ki tudnak hozni a sodromból. Rocker vagyok, igen, de az igénytelentől rohadt messze állok. Meg úgy a rockerek és metálosok 95%-a...

Te most komolyan ennyire, ennyire... -nem is találok szavakat-, ilyen vagy ? Szerinted elő van írva a Nagy Rocker Kódexben ( ami egyébként nincs), hogy ezen szubkultúra követőinek mindennemű tisztálkodás és alaphigiénia tiltva van ?

Nem valami bantu őslakos négercsoport vagyunk-akik egyébként nem lenézendőek, ne hidd azt-, hanem olyan emberek, mint te, vagy a szomszéd Kis János.

Kérdésedre válaszolva: igen, használjuk a dezodort, és a borotvát is. Sőt, fürdeni is szoktunk. Fura, mi ? :D Ja, amúgy az intim terület szőrösen hagyása sem jelet igénytelenséget. Fogalomzavarban szenvedsz. Egy szőrtelen is lehet igénytelen. Főleg akkor, ha csak minden másnap fürdik. Karácsony másnap, meg húsvét másnap.

A másik:

Mindekivel előfordulhat, hogy büdös lesz. Még a legápoltabb emberrel is, még veled, meg velem is. Lehet, hogy aznap egésznap rohangált, nem volt egy perc szabadideje sem.

Ha látsz egy-két igénytelen egyedet, mert nem tagadom, vannak, akkor legyél szíves, ne vondd le azt a konzekvenciát, hogy mindenki az, egytől-egyig.

"Akkor ez biztos olyan h aki benne van nem érzi."

Bocsáss meg, most azon gondolkoztam, hogy mit és hogyan mondjak neked, ami nem lesz bántó számodra. De akárhogyanis erőltetem agytekervényeimet ezen késői órán, -mert már eléggé berozsdáltak és nem forognak jól, így nézd el hibáimat-, nem jut eszembe olyan, így inkább nem írok semmit. Jobb lesz neked és nekem is.

Szeretném eloszlatni azt a tévhitet is, hogy mindannyian hosszú bőrkabátban járunk télen-nyáron, talpig feketében, mint valami gyászhuszárok, feketére/fehérre meszelt arccal. Mik vagyunk mi ? A holló ?

Szerintem, ha egymás mellé állnánk, meg nem mondanád, hogy miféle vagyok. És még kapásból 20 embert fel tudnék sorolni...

Azokat az egyedeket, akikről te írsz /és egyébként ez tényleg a legalja, aki nem tud kulturált módon viselkedni/, én is lenézem, és rossz szemmel nézek rájuk. Rossz szemmel, pont azért, mert ezeket a barom kérdéseket okozzák.

Remélem, hogy elolvastad, nem untad és sikerült felnyitnom a kicsi szemecskédet.

2011. szept. 20. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!