Szerintetek miért utálja fél Európa Magyarországot? :S
Figyelt kérdés
2011. szept. 19. 21:18
11/16 anonim válasza:
Szerbeket én se, nem vok soviniszta. Meg hát ismerek olyat, aki tizenpár éve a háború miatt települt át ;)
12/16 anonim válasza:
Magyarországot csak az európai liberális sajtó utálja, ami messze nem "fél Európa", bár elég hangos tud lenni. S hogy honnan, kiktől szerzik e nemes orgánumok az "információikat"? Maradjon költői a kérdés.
13/16 anonim válasza:
Én azt olvastam hogy az angolok meg még lehet pár nyugati ország meg úgy ismeri a magyarokat hogy csak cigányok semmi több...
14/16 anonim válasza:
Utolsó! Ha így van, ez az angolok tájékozatlanságát mutatja, ami őket minősíti, nem minket.
15/16 feketeszakáll válasza:
Kamionos vagyok és bizony bejártam európát igen találkoztam előítélettel velünk magyarokkal szemben és ebben jókora része van a liberális baloldali médiának! Személyes beszélgetések során azonban lehetőségem van elmondani a magam álláspontját ami MINDEN esetben nem kis megrökönyödést vált ki a külhoni emberekben mert idézek:ők nem így olvasták hallották és ilyenkor van a hoppá esete!
16/16 Albu válasza:
A szomszéd államok létének alapja a magyarellenesség, különben nem lehetne megindokolni a térnyerésüket avagy megszületésüket. (Érdekes módon az ún. ezeréves határ mindmáig megvan az ún. utódállamokban, minimális eltéréssel Belgrád és Gyimes környékén, melyek II. vh. utániak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!