Miert kell ennyire utalni magyarorszagot?
Mert most ez a divat.
Csak a rosszat látják.
A világ nagyobb része ennél sokkal rosszabb körülmények között él: Afrikában éheznek, nincs ivóvíz, malária, aids, stb.
Dél-Amerikában gettóháború, gyilkosságok, drog.
Ázsiában rabszolgaként tartják az embereket. Vagy kommunista diktatúra van. Oroszországban nácik.
Stb, stb, stb.
Ők csak azt képesek látni, hogy Nyugat-Európában minden mennyivel jobb.
Nekünk is csak jobban össze kéne tartani, és közösséget alkotni. Ettől lesznek az emberek boldogok, nem a nagy háztól és a nagy autótól.
Én nem utálom Magyarországot de tény hogy nem lehet itt megélni.
Az ember szeretne saját házat, autót, anyagi biztonságot, de 78.000ftos minimálbérből nem lehet megvalósítani.
A diplomások nem kapnak munkát, a szakmunkásokat is minimálbéren dolgoztatják.
Nem azért akarok külföldre menni mert az most divat, hanem mert itthon soha nem fogok 1000 eurót vagy pedig ennél többet keresni egy hónapban.
Az elmaradott országokat azért ne hasonlítsuk hozzánk.
Tőlünk 1000km-re nyugatra nagyon jól élnek az emberek, 1-2 évi keresetből lehet félretenni normális autóra, az emberek sem azért laknak albérletben mert nincs saját házra pénz, hanem mert a bérházat nem kell karbantartani, csak fizetik az albérletet és a főbérlő rendben tartja a házat.
Utolsó: én diplomás vagyok, és kaptam munkát. Még diploma sem kellett volna hozzá. Ez hogy lehet?
És lehet, hogy nem keresek 1000 eurót, viszont nem is kell ennyit albérletre fizetnem.
Az országot bírom, de a kormányt nem.
Szebb jövőt Polgártársaim!
En ezert haborodtam fel:
-Hogy gondoljak azt polgartarsaim hogy nyugaton avn a kanaan?Spanyolorszag 1000 euro a havi atlagkereslet amibol csak 700 ezuro a legolcsobb alberlet.Es az aek nagyon magasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!