Miért rosszindulatú az emberek többsége?
Ha felteszek egy kérdést, rögtön okoskodni, kötekedni kezdenek, de bármilyen hétköznapi helyzetben is ugyanezt látom.
Egyszerűen nem értem mi örömüket lelik abban, hogy hülyeségeket beszélnek és ezzel másokat megsértenek.
07:44
sajnos én is ezt látom, hogy saját sikertelenségüket azzal kompenzálják hogy másokat is le akarnak húzni a saját szintjükre.
de hogyan lehet, hogy egy középiskolás sráccal értelmesebben lehet beszélni, mint egy 30-40 éves fazonnal aki még mindig a fingósböfögős poénokon nyerít?
tudom ez nem az átlag, mert az átlag középiskolás is a hányós-bszós poénokon él, de elkeserítő, hogy egyesek mennyire ostobák és roszindulatúak tudnak lenni.
nem is tudom melyik a rosszabb, én azt látom, rendszerint a kettő együtt jár.
sosem veszem fel, csak unalmas, hogy 100 emberből 99ről idővel kiderül, hogy nincs igazán jelleme és igénye
08:05
de gyakran együtt jár
A recept: NE FIGYELJ RÁJUK! Elképesztően sok barom van, de vannak rendes emberek is. Az ő társaságukat érdemes keresni!
Itt meg persze, h felbátorodnak a trollok, mert itt névtelenül lehet válaszolni.
21:40
te hogyan nemfigyelsz egy hülye emberre, amikor hülye kérdésekkel bombáz, közekedik, és össze vagy zárva vele? úgy csinálsz mintha ott se lenne? attól csak tovább folytatja a hőbörgését
utolsó:
vannak magyar főnökök közt is rendesebbek, de a munkatársak többsége általában valóban alacsonyabb "iskolázottságú", bár ettől függetlenül lehet valaki roszindulatú hogy sikeres
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!