Vannak olyan emberek, akik nem szeretik mutogatni magukat, hanem inkább meghúzódnak a háttérben?
Nem arra gondolok, hogy önbizalomhiányosak, csúnyák, félnek mások véleményétől, vagy nincs stílusuk, hanem kifejezetten nem szeretnek a középpontban lenni és feltűnősködni, öltözködésük keveset mutat a testükből, és nem a villogás a célja, viselkedésük kimért, jellemük nyugodt, önuralomra képes.
Úgy vettem észre hogy manapság nagyon sok ember kisebbrendűségi komplexussal küzd, vagy csak jellemtelen/önbizalomhiányos. Ennyire nehéz kiegyensúlyozott embernek lenni?
Te meg nem válaszolsz arra, hogy mi a munkád és hány embert tartasz el. Kicsit kontextusba helyezné a véleményedet, ami tulajdonképpen csak önmagáddal egyezik, mindenki más téged tart furcsának.
Az előző is megértette, hogy mit írtam, neked vannak szövegértési problémáid.
"Kedves" kérdező, te meg szimplán csak egy arrogáns, nagyképű ember vagy, egy übermensch / ahogy a német mondja, bár, te úgyse tudod, mit jelent a szó /. Az ilyenektől rosszul vagyok.
A kérdésed meg totál értelmetlen: igen, képzeld el, az emberek sokfélék, van ilyen is meg olyan is. Te igen bölcs lény. Tudjuk, tudjuk, te más vagy...
Az előző vitapartnernek pedig totál igaza van, a kérdésére pedig nagyon nem óhajtasz válaszolni. Vajh miért nem?
Feltettél egy kérdést, amit meg is válaszoltál, mindjárt utána.
Akkor mi a ráknak írtad ki?
"Ennyire nehéz kiegyensúlyozottnak lenni?" Te az vagy? Akkor légy boldog!
És akkor csodálkoznak az ilyen kérdezők, ha kioktató válaszokat kapnak.
Vicces ez az oldal!:-)
Kimerültél a sok, buta válaszolótól? Óh, mindjárt megsajnálunk, eszem a pici szíved!:-P
Vedd már észre, hogy itt egyedül te hiszed azt, hogy igazad van, senki nem ért veled egyet. Mindenki hülye, csak te vagy okos? Jó nagy tapír lehetsz a való életben is, nemcsak itt...
"Úgy vettem észre hogy manapság nagyon sok ember kisebbrendűségi komplexussal küzd, vagy csak jellemtelen/önbizalomhiányos. Ennyire nehéz kiegyensúlyozott embernek lenni?"
"Nagyon fárasztó, mikor egy buta ember okoskodik..."
Nos, valóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!