Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Eezted mar ugy, h nem tudod...

Eezted mar ugy, h nem tudod legyozni a sorsod? H meg kell bekelned azzal ami van?

Figyelt kérdés
Hogy egyszeruen akar hogy csinalsz valamit nem sikerul, nem jon ossze es be kell latnod, h nincs mese, el kell fogadnod azt, aki vagy es ami neked van szanva?
2011. szept. 12. 16:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát feltételezem ettől nagyobb gondokra gondolsz, de amikor idén kellett jelentkezni továbbtanulni, én nem jelöltem be semmit, mert tudtam, hogy csak orvosira akarok, de több ok miatt nem volt lehetőségem, hogy megírjam a bioszt és a kémiát úgy , hogy fel is vegyenek ugye a többi mellett. Főleg azért, mert a matekot és a törit nem tanították meg rendes szinten és alig győztem bepótolni a lemaradást... választhattam: vagy megírom a kötelező 5-öt egy normál színvonalra vagy esetleg meg is bukok pl matekból ,mert abból olyan szinten voltam még mielőtt neki nem álltam napi szinten foglalkozni vele.

Szóval most egy OKJ-ra járok , muszájból. Remélem jövőre bekerülök és tudom ,hogy most ez az 1 év nem számít, csak, hogy én lány vagyok és nálam igen is számít, mert ugyan mikor akarnék pl családot? Mert mielőtt szakorvos lennék biztos nem ,viszont mire eljutok, oda ,hogy szakorvos lehessek már bőven elmúltam 30 vagy több. Szóval érted. Hát most taposom az OKJ-t , készülök nyelvvizsgára meg majd tavasszal a bioszra és kémiára. Mást nem tudok tenni.

Remélem neked nem valami életet megváltoztató problémád van, mert az nagyon sz@r lehet :S

2011. szept. 12. 16:58
 2/3 A kérdező kommentje:

Jol erzed:)

Egyebkent, ha igy jarsz, h buksz egy evet akkor ne azon agyalj, h mi lett volna ha..hanem, h ezt ez evet ugy toltsd, h soha ne band meg, h egy evvel kesobb kezdhettel.

2011. szept. 12. 17:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Néha előfordul, hogy igy érzek, de olyankor mindig arra gondolok, hogy ezen a helyzeten akármikor változtathatok kellő hozzáállással.
2011. szept. 12. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!