"Mérgező" emberek ellen hogyan lehet a leghatékonyabban védekezni?
Tegnap a vonaton utaztam. Két emberke volt, aki nagyon feldühített, és mivel úgy esett, hogy a zenémet nem hallgathattam (tartalékolnom kellett a repülőre a delejt), kénytelen voltam egy két és fél órás úton két, nagyon durva ember ember lelki szemetét lenyelni.
Ti hogyan védekeztek ez ellen (természetesen a zene a fülben nagyon jó ötlet, én is ezt teszem, de ha nem lehet akkor hogyan másként? Füldugó sem volt nálam.)?
Igen, tudom, de nem akartam bántani.
:)
Köszönöm az értelmes válaszokat. A pótakku a legjobb megoldás, hálás köszönetem. Nem tudom, hogy most mi a helyzet Ferihegyen, milyen a biztonsági szolgálat, de egyszer már rám szóltak, amikor tölöttem az akkumat, hogy ne használjam az áramot... Ezért az MP3- akkuját tartalékolnom kell a repcsire.
A helyzet egyébként a jövetkező:
A liba, aki egész úton pofázott, az a fajta ostoba hisztérika, aki az ostobasága mellett rendkívül durva agresszor is. Folyton "tudod-ozik", ami egyenes jele a kisebbrendűsági komplexusának, folyik belőle a lelki szemét; soha nem hallgatja meg a választ sem, a másik embert sem, csak dől belőle a szennylé, bárki bármit javaol neki, az nem jó, játszmázik stb. - és ha akarja az ember, ha nem, egy idő után bemászik a bőre alá is. Ilyen ocsmány típus pl. Agatha Christie The Hollow-jának Nauszikaa-modellje, akit érdekel, olvassa el. Bármely értelmes, érzékeny, okos embert megviselnek az ilyen emberek, ha kellően sokáig kell hallgatni őket - max. nem tudatosul az áldozattá lett emberben, hogy mi miatt érzi magát pocsékul.
Az ilyen agresszor ember nem ismeri a függő beszédet, azaz egyes szám második személyben beszél - ezzel kiterjeszti az énjét mindenkire, ezért különönsen aljas a játszmázása.
Annak két embernek üzenem (13.48 körül), aki nem értette a problémát, hogy nem velem van a baj, hanem velük. Aki ugyanis egy helyzetben áldozattá lett embert elítél, az maga is agresszor.
Kíváncsi voltam a válaszokra, köszönök mindent, további szép napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!