Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy lehet valaki "mindenevő"...

Hogy lehet valaki "mindenevő" zenében?

Figyelt kérdés
Sokat mondják, hogy ők mindent meghallgatnak, mindent szeretnek. Valamilyen szinten én is ilyen vagyok, mert mindent meghallgatok, hogy legyen róla véleményem, de közel sem szeretek mindent. Milyen a mindenevő ember? Hogy tetszhet neki minden?
2011. szept. 9. 18:03
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Nekem a rapet leszámítva minden tetszik, vagyis minden műfajban megtalálom a nekem tetsző előadókat. Nem tudom, nekem a szöveg fontosabb, márpedig nem minden rockzene szól mittomén a pusztításról, é nem minden popzene áll annyiból hogy nyár meg szerelem meg barátok... stb. A klasszikust meg csak jó hallgatni, annak ugye nem sok szövege van általában.
2011. szept. 9. 18:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Én pl azért tekintem magam mindenevőnek, mert egyik műfaj mellett sem tudom magam teljesen elkötelezni. Eleinte csak metált és rockot hallgattam, de ma már ugyanúgy hallgatok hip-hopot és rapet is.
2011. szept. 9. 18:25
 3/6 Fémfaház ***** válasza:
Én hallgatok discot, rapet, rockot meg mindenfélét, de csak az igényesebbeket.
2011. szept. 9. 23:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is meghallgatok mindent és szintén nem tudom azt mondani, hogy nekem a rock a kedvencem, vagy a pop, vagy bármi. Szeretem mindegyiket, leszámítva a szélsőségeket, értem ezalatt a tömény rap-et, a tömény "tuctuc"-ot, vagy a heavy metalt.
2011. szept. 10. 00:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Queen-től, DM, BB, régi magyar táncdalokon át a mai House, Tiësto, Eminem, Rihanna tetszik, meghallgatom. Volt idő amikor "csak" ezt v. azt szerettem pl.NKOTB, v. Madonna, még is meghallgattam a többit is. Lassú, romantikust is..
2011. szept. 10. 00:15
 6/6 anonim ***** válasza:
én is mindenevő vagyok, a mulatóson kívül minden műfajban hallottam már olyan számokat, amelyek elnyerték a tetszésemet. főleg ambientet, neofolkot meg folk/black metált hallgatok, de most így a gépemben szétnézve electro, pop, hiphop, noise rock, industrial stb. zenét is látok, megy komolyzenét is... ha tetszik egy ritmus vagy egy érdekes hangsor, szép hangkombináció, akkor az műfajtól függetlenül mindenhol fog tetszeni, ismerek egy csomó számot, amik tetszenek, mert hasonlóak a dallamok, pedig más a műfaj.
2011. szept. 10. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!