Nem tudom mit csináljak? Még új vagyok, és tanácstalan. Osztálybuli lesz.
tizenegyedikes vagyok, és még év elején osztályt váltottam. Teljesen új vagyok, viszonylag befogadtak. Még nem jönnek oda maguktól hozzám, csak ha én megyek hozzájuk, ami még normális 1 hét után, vagy nem?! lesz egy osztálybuli, amit az egyik osztálytársam szervez, vele még nem sokat beszélgettem, de azt mondta, hogy jöjjön mindenki aki, akar, mármint az osztályból. Az egyik új osztálytársam kérdezte, hogy nem-e megyek? én azt mondtam, hogy nem tudom, és még nem gondolkoztam rajta, mert h még új vagyok. de itthon gondolkoztam, és szerintem jó lenne ha ott lennék, hátha egy kicsit összerázódnék velük...de félek h béna lenne ha csak így újként beállítanék. Az gáz lenne ha ennek a csajnak, aki kérdezte, hogy megyek-e, írnék egy levelet, hogy nem-e mennénk együtt? szerintetek gáz lenne, ha elmennék oda? Elnézést, hogy ilyen hosszú lett.:( Előre is köszönöm a segítséget!:)
Andi/17
Szia!
Én majdnem ennyi idősen ugyan így váltottam osztályt, ráadásul kicsit különféle voltam. Nem volt a legkönyebb.
Egy hét után ne várj csodát, de türelem rózst terem :D
Tanácsaim ha segítehtek:
Ha van kedved mindenféleképpen menj el, senki másra ne hagyatkozz emiatt.
Ha mással van kedved menni az is ok de inkább kérdezd meg tőle személyesen!
Ha nem vagy benne biztos hogy szívesen látnának, kérdezd meg a szervezőt, és ha még az is mondja hogy bocsi, akkor is szerzel egy jó pontot nála amiért oda mertél menni, és
legalább tudni fogod hol a "helyed".
Légy önmagad a buliba, mertazt mindenki érezni fogja rajtad, ha megjátszod. Ne keress feltételen beszélgetőpartnert, ne akar többnek, okosabbnak, viccesebbnek látszani annál mint ami vagy.
Az újaknak kell sajnos mindig kezdeményezni, alkalmazkodni a csordához. Ettől függetlenül szabadon kezdeményezz beszélgetést, ismerkedést táncot. Légy barátságos mindenkivel, beszélgess. Az elején helyezkedni kell, mindenkiről minél többet megtudni hogy később hová rakd magadban.
A rossz vélemények miatt figyelj oda a ruhára sminkre is, ne lőjj túl a célon, ne akarj most Te lenni a legjobb csaj, de ettől függetlenül légy csinos! :D
remélem segítettem.
ÜDv
Valószínűleg tudja mindenki hogy új vagy, így ha elmész nem azért mész mert kötelező hanem mert esetleg össze akarsz barátkozni velük :) Írj nyugodtan a lánynak, írd meg neki hogy mivel még új vagy kicsit nehézkés összerázódni az új osztállyal, és csatlakozhatsz-e hozzá(juk) :) Ha nem egyedül mész utána egyszerűbb lesz beszélgetni. Sok sikert!
(Most én is új suliba jöttem, bár szerencsére itt szinte senki nem ismeri egymást, így nem érzem olyan gázul magam még :D próbálok mindenhez hozzászólni hogy tudják ott vagyok :P)
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!