Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ilyenek az egyetemisták?

Ilyenek az egyetemisták?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el az egyetemet, és azt látom, hogy az egyetemisták élete az alkoholról, a bulizásról és az előadásokról való lógásról szól.Tényleg belőlük lesznek az úgynevezett inteligens, értelmiségi, diplomás felnőtt emberek???
2011. szept. 7. 23:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

ilyen bizonyára csak a büfé-ruhatár szakokon van.

aki mérnöknek, orvosnak, jogásznak tanul, ott nincs lógás.

2011. szept. 7. 23:58
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
azért isznak mert ez már egy bevett szokás, haverom elment tavaly főiskolára és ő nem egy piás aztán kiközösítették meg nem adták oda neki a jegyzetet mert nem ment velük inni... szo*ás az egész felsőoktatás és most, hogy már diplomával se tudsz elhelyezkedni meg se éri odamenni, így is a legtöbbje épphogy csak kibekkeli a kredithatárokon belül nyelvvizsgához meg mind hülye..
2011. szept. 8. 00:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
igen, ilyenek, én is ezt tapasztaltam igencsak JÓ egyetemen!
2011. szept. 8. 00:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
igen ilyenek az elején, utána egy része csúszik vagy kibukik:) Amúgy én bulizós típus vagyok de ezektől a menő csoporttársaimtól mindig rosszul voltam
2011. szept. 8. 00:14
 5/11 anonim ***** válasza:
92%
Kedves kérdező, szorgalmi időszak első hete van. Mikor bulizzon az ember, ha nem most? Ami pedig az előadásról történő lógást illeti, ha általában jó az előadás, akkor bejárok, ha nem jó, akkor nem járok be, mert nekem is van jobb dolgom, mint mások nyökögését hallgatni (továbbá ott a tankönyv), pláne ha az a nyökögés alig kapcsolódik a választott szakmámhoz.
2011. szept. 8. 00:15
 6/11 anonim ***** válasza:
93%

Szorgalmi időszak első hete van. Sokakban még tombol a nyár érzése, új hely, új ismeretségek, ez némelyeknek stresszes, le kell vezetni. De nem csak erről szól az élet. Nem mondom, én is lógtam el pár előadást - mert egész éjjel féléves filmet vágtam vagy beadandót írtam -, hogy kialudjam magam, esetleg, hogy el tudjak menni ebédelni, ritkább esetben várost nézni, viszont az a tapasztalat, hogy aki éjjel él, nappal nincs, nem is végzi el annyi idő alatt az egyetemet, mint kéne. Volt pár ilyen csoporttársam.

Amúgy *intelligens

Ja, és vannak olyan szemináriumok, hogy egy hiányzás után, már nem tudod követni a következő sz~-ek anyagát, és mindegy, hogy te azt most ellógtad, mert kocsmába mentél vagy lázas betegként otthon aludtál.

A legtöbb előadáson katalógus van, és a tanárok megjegyzik, ki járt be, ki nem, vizsgán különösen számít ez.

De még csak most kezdődött, élj és legyél boldog, szerezz új ismerősöket!

2011. szept. 8. 10:05
 7/11 anonim ***** válasza:
94%

Igen, az első hét nálunk is ilyen. Amúgy akinek csak buliból meg piából áll a felsőoktatás, az többnyire sosem lesz diplomás, mert kisiklik, csúszik, képtelen elvégezni az egyetemet.

Én abba a kategóriába tartozom, akinek első az iskola, de nem vetem meg az alkoholt és a bulikat sem, mert mikor legyen fiatal az ember, mikor bulizzon, ha nem addig amíg nincs családja? Emellett imádom a szakomat, már második éve, hogy kapom a köztársasági ösztöndíjat, szóval lehet ezt okosan is csinálni! :)

2011. szept. 8. 15:30
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, különösen a kijavítást, gondoltam hogy lesz valaki akinek ennyire szúrja a szemét az elgépelésem. :)
2011. szept. 9. 13:09
 9/11 A kérdező kommentje:
Mostmár mindig átnézem amit írok, nehogy valaki túlterhelje magát a kijavítással. -.-"
2011. szept. 9. 13:22
 10/11 anonim ***** válasza:
58%
Kedveském, nem megsértődni kell! Nem tudtam, hogy gépelési hiba, és segítőkész akartam lenni, de ezentúl nem leszek az, mert látom, fölösleges.
2011. szept. 9. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!