Nem lennének értelmesebbek a fiatalok, ha nem függenének facebook-on, nem néznének értelmetlen műsorokat, nem játszanának értelmetlen játékokat számítógépen?
A kérdező kommentje:
"ha nem játszanék "értelmetlen" játékokkal, gy szót sem értenék angolul."
Honnan veszed? Én sosem játszottam ilyen játékokkal, mégis megtanultam.
Én meg sosem tanultam suliban angolt, mégis megtanultam :D
A játékok sokat segítenek tényleg a nyelvtanulásban :D
Meg ha nem játszanék, sose lennének lengyel haverjaim, akik évente 1x mindig eljönnek ide, ill. mi is hozzájuk ki Lengyelországba :)
Egyébként meg: nem lennének értelmesebbek a mai idősebbek, ha végre megtanulnák a számítógépet kezelni?!
Dehogynem, nyilván. A számítógép jó dolog, én is használom sok dologra. Csak esetleg meg kell találni azt, aminek tényleg haszna van, aki az ideje igen nagy részében pl. lövöldözős játékokkal játszik, véleményem szerintem nemigen hasznos dolgokra használja azt, hogy tudja kezelni a számítógépet. Itt ki is emelném, hogy "IDEJE IGEN NAGY RÉSZÉBEN", mert a függőkre gondolok (nagyon sok van, sajnos), nem azokra, akik néha-néha játszanak, mielőtt valaki kiforgatná a szavaimat.
Tehát nem ellenzem a számítógépet, az internetet (itt tájékozódom legtöbbször a hírekről, itt tanulok oroszul), a facebook-ot (nem vagyok már fent, de van, aki függ rajta teljes mértékben, van, aki "csak fent van", de nem elképzelhetetlen nélküle az élete).
"Amúgy régi példa: Mit tudsz tenni az ellen, ha verik a nőket?
Hát azt, hogy te nem vered őket!"
Igen, de attól, hogy Pista nem veri a nőket, Pista foglalkozhat a családon belüli erőszak témájával.
senki sem válaszolt a kérdésre.... "Nem lennének értelmesebbek a fiatalok, ha nem függenének facebook-on, nem néznének értelmetlen műsorokat, nem játszanának értelmetlen játékokat számítógépen?"
De igen, és? Nem új felfedezés! Ettől még nem tudok leszokni a fb-ról, nem tudom elérni, hogy értelmes műsorok legyenek e tv-ben, és bizony néha napján, ugyan már csak havi egyszer, de játszani is leülök. Megoldás?
Százalékszámításra ne akarj rávenni.
Választék azonban azért van: www.port.hu -> ismeretterjesztő kategória.
Nem rtlklubra, tv2-re gondoltam, azokat én sem nézem, mert tényleg szenny... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!