Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kertész Ákos amerikai Népszavá...

Kertész Ákos amerikai Népszavában megjelent leveléről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2011. szept. 3. 11:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=vFgIsd9sNqQ

Megérdemelné, de úgysem esik semmi bántódása. Pedig ezért az írásért minimum 10 évet adnék, vagy kitiltanám az országból örökre.

2011. szept. 4. 12:10
 12/14 anonim ***** válasza:

1. Mélyen elítélem, és mivel 28 éves vagyok, semmi közöm a holokauszthoz.

2. Diplomásként nem találok a képzettségemnek megfelelő munkát, így kénytelen vagyok kulimunkákat végezni.

3. 21 évig tanultam.

4. "Genetikailag" magyar vagyok.

Kertész Ákos szerint:

1. Az én bűnöm a holokauszt.

2. Nem akarom dolgozni.

3. Nem akarok tanulni.

4. Genetikailag alattvaló vagyok.

Kikérem magamnak.

2011. szept. 21. 11:52
 13/14 anonim ***** válasza:
tom hogy már nem aktuális a kérdés de azért leírom:az 1. válaszolónak tök igaza van.kertész nem rasszista á dehogy az mszp szerint ez csak szabad véleménnyílvánítás,de ha egy magyar írna ilyet az már rasszista,és persze hamar bíróság elé állítanák.és most mi van?bár feljelentést tett ellene a jobbik nincs büntetve,eltűnt a közéletből nincs ítélet.és a legérdekesebb az hogy a telaviv2(azaz a tv2) még csak véletlenül sem számolt be az esetről egy olyan videot nem találtam a honlapján hogy kertész ákosról beszélnének.illetve jó lehet hogy volt róla szó de azokat direkt levették vagy fel sem rakták egyáltalán.hát ennyit röviden erről.
2012. jan. 21. 16:43
 14/14 anonim ***** válasza:
van azóta fejlemény ?
2012. aug. 19. 06:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!