Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy tudok könnyen, egyszerűen...

Hogy tudok könnyen, egyszerűen felidegesíteni egy kamasz lányt?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy tudok rá hatni úgy, hogy felidegesítsem.
2011. szept. 2. 21:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ha van lánytestvére akkor fényezd őt, vagy javítsd ki a helyesírását, vagy okold a nőket mindenért
2011. szept. 2. 21:46
 12/15 anonim válasza:

Vécépumpával feltornászod a vért az agyába attól idegrohamot kap és lesokkolja magát ezután kb eltelik 15 perc míg a rendszere újrabootol. ezek után kezded előlról :D Ez lenne az alapötletem.

De mivel a neten kell felidegesíteni ezért én azt mondom hogy ha van facebook profilja akkor egyszerűen csak akármit ír ki reagálj rá mintha neked szólna véleményezd kritizáld kötözködj vele vagy esetleeeeg a vécépumpa de nagyon indokolt esetben :D

2011. szept. 2. 21:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerencsétlen mit követett el?
2011. szept. 2. 22:02
 14/15 anonim ***** válasza:

Az "ezek a mai fiatalok" már divatja múlt?

Meg a "bezzeg az én koromban"?

Amúgy meg:

Bibí nekem úgyis több barim van a facén, az iwiwen is, ja mindenütt is na.

2011. szept. 2. 22:09
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki, hogy törölgesse WC-papírral a mellét, hogy megnőjön, mivel ez a seggénél remekül bevált!
2011. szept. 5. 03:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!