Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » 18 évesen titeket hova és...

18 évesen titeket hova és meddig engedtek el?

Figyelt kérdés
Hamarosan betöltöm a 18-at,és eddig is elengedtek végülis,de azért előtte meg kellett beszélni,meg el kellett kéreckednem.Az utóbbi időben viszont nem engednek el bulizni,mert csináltam egy marhaságot,és jogos is,de azért én már mennék,viszont nem engednek.ha majd betöltöm a 18-at akkor oda mehetek ahova csak akarok?Bejelentem hogy ide,meg ide megyek,ekkor jövök,és kész,elmegyek?Nem lesz ez így gond?Ti hogyan csináljátok?
2011. szept. 2. 19:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
vagy talán azért nem engednek el mert nem bíznak benned. ismerek olyan 14-15 éves lányokat akik szó nélkül mehetnek akkárhova mert megbíznak bennük. ezek szerint te nemsokat teszel érte hogy elengedjenek :D
2011. szept. 4. 22:40
 12/13 anonim ***** válasza:

Én már 15 évesen is oda mentem ahova akartam, mert megbíztak bennem, hogy nem csinálok hülyeséget. ha baromságot csináltam, akkor is az volt az első, hogy elmondtam Anyunak, így megbízott bennem.

Egy feltétel volt, mindig tudja Anyu hogy hol vagyok, kikkel és mikor érek haza, és tartsam is be, amit mondok.

2011. szept. 5. 10:55
 13/13 anonim ***** válasza:

Sokkoltak a kommentek.

Én fél év múlva betöltöm a 20-at, és szórakozóhelyre csak az általuk jól ismert barátnőmmel engednek el, és akkor is szólnom kell jó előre (min. 2 nap), és természetes, hogy csak akkor mehetek, ha apukám itthon van és így elém tud jönni kocsival a metró megállóig. Azt meg már mondanom sem kell, hogy csak addig amíg jár a metró (11/12-ig). Ja, és így sem nézik jó szemmel (hogy enyhén fejezzem ki magam).

Ha nappal van, nem igazán foglalkoznak vele hova megyek.

2011. szept. 5. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!