Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mindenhol ilyen gerinctelen...

Mindenhol ilyen gerinctelen férgek az emberek vagy csak magyarországon?

Figyelt kérdés
elegem van már hogy mindenki hazudozik, beszólogat, meg paraszt hülyék az emberek, el kéne költözni, sz@r ez az egész ország ahogy van! szerintetek hova érdemes menni és mennyit gyűjtsek hozzá?
2011. szept. 2. 19:01
1 2
 11/19 bitangbigtank ***** válasza:
67%
Ha szimplán rühelled az országot akk téll költözz el és ne hülye állításokkal gyere.. Külföldön nincs több retardált.. aham.. Megsúgom minél nagyobb egy ország annál több benne a retardált
2011. szept. 2. 22:03
 12/19 anonim ***** válasza:
70%
Németországban élek több mint 5 éve. És nem, a németek sokkal normálisabbak. Bemész egy boltba, udvariasak, köszönnek az eladók. Az emberek segítőkészek, az összes szomszéddal jóban vagyunk, mind nagyon kedves. Magyarországon volt,h rálőtt vki az utcából a kutyánkra. Itt sokkal jobb az élet, mindenki nyugodtabb, kedves. És bírom, hogy azzal jönnek,hogy mert nem tudnak megélni.Magyarországon akkor a drága autókban ülők miért bunkók ?:).Érdekes, hogy ott azok is bunkók, akiknek van pénze. Sajnos a magyar ilyen irigy, bunkó nép, múlton siránkozó balf@sz nép, Európa bohócai.Nézz szét ezen az oldalon is, mennyi idegbeteg bunkó ember van. A magyar sajnos ilyen múlton rinyáló, irigy balf@sz nép, Európa bohócai.
2011. szept. 3. 03:19
 13/19 anonim ***** válasza:
57%
Bocs,2x írtam le, hogy irigy balf@sz nép.
2011. szept. 3. 03:21
 14/19 A kérdező kommentje:

"gyakorivalasz2 válasza:

Nem tudom kérdező, hogy miért vagy gerinctelen féreg, miért hazudozol, szólogatsz be, mitől vagy paraszt hülye, de szerintem is el kéne költöznöd"

aha kösz hogy bemutatkoztál, pont az ilyenekről beszéltem mint te

2011. szept. 4. 07:45
 15/19 anonim ***** válasza:
61%

Pedig pont rád illik, amit leírtál.

Gerinctelen féreg vagy, mert névtelenül szidsz egy egész országot, beszólogatsz.

Hazudozol, mert úgy állítod be, mintha mindenki gyökér lenne az országban.

Paraszt hülye vagy, mert olyan a helyesírásod, mint egy hatévesnek.

Jó utat!

2011. szept. 4. 10:21
 16/19 anonim ***** válasza:

Kompenzálnak, mert nekik szar.

Vagy a felsőbbrendűségüket akarják fitogtatni, mert nekik jó.

2011. szept. 5. 03:20
 17/19 anonim ***** válasza:
22%
Bírom, hogy az ilyen kérdéseknél mindig jön egy bigbangtanglang és gyakorivalászhoz hasonló ökör, és a fröcsögésével demonstrálja is, milyen az átlagmagyar.lol
2011. szept. 5. 08:39
 18/19 anonim ***** válasza:
Bár ilyen volna...
2011. szept. 5. 10:40
 19/19 bitangbigtank ***** válasza:
Fröcsögök én eleget :D De szimplán csak nem bírom az általánosítást.. -.-
2011. szept. 6. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!