Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Itt szinte mindenki érettebb...

Itt szinte mindenki érettebb a koránál. Hol vannak azok, akik éretlenebbek a koruknál?

Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 18:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A vicc az, hogy van, aki azért érzi magát érettebbnek, mert pasizgat/csajozgat, van, aki meg hogy nem. A gáz meg az, hogy egyesek képesek későn érőnek nevezni egy 14 éves lányt, mert még nem csókolózott... talán innen ez a sok tévhit a cikiségről.

Nálam az érettség a logikus, racionális gondolkodás, tettei következményének felmérése, világ helyes ismerete meg ilyesmi dolgokban nyilvánul meg. Nos, valódi érett emberek nemigen vannak, ugyanis, aki elég érett, az pont hogy nem kérkedik ezzel ennyit. Észrevehető, hogy az összes "érettebb vagyok a koromnál"-kisgyerek egy kaptafára működik. Kívülről nézve ők az éretlenek. Belülről nézve meg mindenki más. Hjajj, bonyolult ez...

Vagy várjunk.... ha azt mondaj "érettebb vagyok a KOROMnál", nem lehet, hogy a sima fekete koromra gondol?

2011. szept. 2. 18:53
 12/15 A kérdező kommentje:
18:53 Így is van, szépen megfogalmaztad! Úgytűnik megérezted az iróniát a kérdésben. :)
2011. szept. 2. 18:59
 13/15 anonim válasza:
Egy dolog mit, meg egy másik úgy is élsz-e, ahhoz hitelesen-e!?... :-)
2011. szept. 2. 18:59
 14/15 A kérdező kommentje:
18:59 Én tartom magam a becsületemhez, a becsületem tart engem... :)
2011. szept. 2. 19:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerelem-szex kategóriában vannak.
2011. szept. 3. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!