Ha megvonják a segélyek jó részét, akkor a cigányok elkezdenek szivárogni az ország nyugati felébe, hogy ott lopjanak?
Arra gondoltam, ott jobban élnek az emberek mint a keleti részben, tehát jobban van mit lopni.
...mély tisztelet azon cigányszármazású embereknek akik normálisan, becsületesen dolgoznak meg azért amilyük van.
Na még az kéne ... valóban a különbség szakadéknyi az életszínvonalban itt a kis országban is K és Ny között, és valóban jóval több van K-en, de sztem szivárogjanak csak, hamar mnegbánják, aztán majd vissza húznak.
A segélyek általános megvonmásával nem értek egyet, mert ez is olyan, hogy tudjátok mindig a kicsi szív,m akinek már ma sem telik gyógyszerre sem, az persze még rosszabb helyzetbe kerül, de mint a cigányok is, akik a 8 gyerekkel arra rendezkdtek be, hogy csak abból akarnak élni egész életükben, na velük meg nem lehet mit lezdeni egyszerűen.
1, Szabályozni kellene, hogy 2 gyerek utéán nincs több segély
2, A segélyezettek köréből a cigányokat eleve ki kellene zárni, hétha még netán dolgozni is elmennének.
Akkor kitör a cigánylázadás, akárcsak Szlovákiában 5-6 évvel ezelőtt. Akkor a segélyeket a felére csökkentették. A cigányok nem tudtak ebből annyit játékgépezni és fellázadtak boltokat fosztogattak, ahol a magyarországi médiában hangoztattakkal ellentétben nem élelmiszert loptak, hanem alkoholt cigit és édességet, chipset, kólát. A Szlovák katonaság kivonult a lázadás leverésére, kegyetlenül leverték őket 2-3 nap alatt, azóta a cigányok Szlovákiában kussban vannak és Szlovákia gazdasága szárnyal.
Na itt Magyarországon valószínűleg itt is kitörne lázadás, de mivel egy ilyen lázadást rasszista dolog leverni a hivatalos baloldali dogma szerint, hát nem tudom mi lenne. ..
/Off:
Az "amijük" szó j-vel írandó, nem ly-nal! Kérlek, figyelj oda erre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!