Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » De gáz, senki nem akar velem...

De gáz, senki nem akar velem táncolni szalagavtón?

Figyelt kérdés
Pedig nem vagyok ANNYIRA csúnya, sem az a tökéletes szépség. Mármint kicsit duci vagyok, de állítólag szép. A fiúk inkább táncolnak olyan lánnyal, akit folyton kiröghögnek a háta mögött (mármint ők egymás között), velem meg senki nem akar. Úgyhogy beírtak mellém egy olyan srácot, aki ott sem volt, és tuti, kirázza a hideg, ha megtudja, hogy velem kell táncolnia. Ez annyira sz*r érzés. ÉS fogalmam sincs, hogy miért van ez:S Mármint nem vagyok tahó, bunkó, büdös. Adok magamra, okos vagyok , és mégis úgy vannak vele, hogy csak velem ne. Ezek után csoda, hogy már előre rettegek az egésztől?:(
2011. szept. 1. 18:26
1 2
 11/11 jjuudiitt válasza:
Én is igy vagyok csak én a 8-os ballagásommal. Én szeretnék táncolni de tul magas is vagyok töllem 3 magasabb fiu van és 1 már foglalt a másikat meg barátnőm szeretné elhívni ezért én meg kértem a harmadikat de ő azt mondta nem szeretne táncolni erre most elhívott egy másik lányt ja és az osztályból minden lány táncol csak én nem :'(
2015. febr. 13. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!