Muszaj tancolni a szalagvatoi balon?
Figyelt kérdés
Nem szeretek tancolni,nincs kedvem,es nem is tudok.
Elnezest az ekezetekert
2010. dec. 11. 19:59
1/14 anonim válasza:
Sulifüggő. Van, ahol az egész osztály táncol, nálunk volt három csapat hat osztályból, az táncolt, aki akart (na meg, aki meg tudta venni a ruhát) a többi matrózblúzban felvonult két oldalt ofőstül.
2/14 A kérdező kommentje:
a musor utan lesz a bal,de nekem nincs kedvem tancolni
2010. dec. 11. 20:12
3/14 anonim válasza:
szerintem ha nem tudsz vagy nincs kedved, akkor nem kötelező. nálunk se táncolt mindenki az ünnepség után a bálon. anélkül is lehet szórakozni.
4/14 anonim válasza:
Nem olyan nagy kaland, nekem 2 bal lábam van, de azért én is leküzdöttem a táncot :D
6/14 anonim válasza:
egyetértek az utolsóval, szerintem is inkább ez lehet a probléma
7/14 A kérdező kommentje:
lany vagyok
2010. dec. 11. 20:56
8/14 anonim válasza:
A kérdés attól még adott nincs párod?
Szerintem ne hagyd ki, főleg, ha amúgy nem táncolsz valószínűleg máskor sose fogsz ilyesmit csinálni.
És hidd el még a legügyetlenebb ember is megtanulja, annyit gyakoroltatják.
Mégis miért nem akarsz? ne legyél butus.
9/14 anonim válasza:
Hát minimum egyet muszáj. Ugyanis az ellentétes nemű szülőt illik felkérni, ergo apukáddal igenis muszáj táncolni egyet, ráadásul neked kell felkérned. Ha van fiútesód, akkor vele is. Meg bármilyen megjelenő fiú rokonnal.
Plusz ha ülsz és felkérnek, akkor is illik igent mondani. Mondjuk ez megúszható úgy, hogy letudod a "kötelező", családi táncokat, aztán lelépsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!