Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Más is utálja, ha célozgatnak?

Más is utálja, ha célozgatnak?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm/haverom..aki bármit akar "mondani"nem mondja, hanem célozgat. Pl msn-en beszélgettünk...erre elkezdi irni h: "hellod..uristen mi volt..."

erre én: "hellod? nem inkább hallod akart az lenni?"

erre ő: "Csitteljél már.."

(és ugye nem irtam erre semmit mert irta h csitteljek=maradjak csendben..igy nem irtam, vártam hogy mikor fejezi be a mondatát.. és erre nem irt semmit.. kb 10 percig semmit nem irt..aztán megkérdeztem h :

én: mi volt ez a hallod?..

erre ő: JAAA, hát az ugy volt, hogy....(a lényeg h a fiujával szexelt..)

meg ma is a suliban célzogatott, h : jajj a fium ma ott aludt, tv-t néztünk. CSAK TÉVÉT. de csaaaak Tv-t néztünk...CSAK TV-T. <--miért kell kihangsulyozni?:D elhiszem én hogy nem szexeltek.. és akk fél percre rá, hogy ők szexeltek, és hogy az anyuja rájuk nyitott... ez csak 2 bezsélgetés, több is volt.. szval hogy arra célozgat, hogy ők hogyan szexelnek a barátjával..hogy elkezdi a mondatot, de nem fejezi be, és várja hogy megkérdezzem h : mivan? <--mert akk igy olyan, mintha engem annyira érdekelne..

Remélem értitek:))

2011. szept. 1. 14:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hát én ki nem birnám az biztos.

Szeretné látni az arcodon, hogy te mennyire kiváncsi vagy, esetleg vágyik arra, hogy irigyeljed is történteket..büszkélkedik a kis liba. Én a helyedben fapofával végighallgatnám a célozgatást, nem kérdeznék semmit, hadd egye a fene :D

2011. szept. 3. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!