Mit lehet kezdeni egy ilyen férfi kolléga hülye szokásával?
Van egy kollégám, aki ha átjön hozzánk, akkor mániája, hogy a székem háttámlájának odavág. Természetesen akkor mikor én nem is számítok rá, ma is épp a kolléganőmnek mondtam valamit. Azzal meg nem foglalkozik, hogy mi van, ha én netán elharapom a nyelvem. Egy darabig mindig rászoltam, jót röhögött. Most egy ideje már nem szólok érte, hátha az használ és abbahagyja, de ez sem vált be.
Mit lehetne vele kezdeni, hogy befejezze végre? Ilyenkor legszivesebben úgy nyakonvágnám, nagyon mérges vagyok érte.
Nem kimondottan ide tartozik, de nem tudtam hová tegyem.
"Azt mond meg nekem ,hogy miért nem egy rendes MAGYAR nőt vettél feleségül?"
Véletlen baleset, bocsánatot kérsz és egyből hárítasz: Jaj, nagyon sajnálom, de megijesztettél, máskor ne csinálj ilyet, mert lehet hogy épp forró kávé lesz a kezemben.
Nagyon mérgesen és komolyan leteremtettem. Mindenki csak lesett mi lelt, mert ott volt a felesége (ő is kolléganőm), egy másik kolléganő és a főnök is. Akkor azt mondta, hogy jól van "Akkor inkább már hozzád se szólok!" Ami engem nem nagyon izgatott. A lényeg, hogy azóta leállt ezzel a székcsapkodással. Remélem így is marad... :)
Azért köszi az ötleteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!