A suli egyik legbeképzeltebb fiúja kedves volt velem. Hogyan kellett volna viselkednem vele?
Álltunk körben többen is. Odajött a suli egyik legbeképzeltebb, legb*nkóbb fiúja és a társaság tagjainak (mindegyikükkel jóban van, vegyesen fiúk-lányok) van egy közös köszönésük, egy pacsizás szerű. Én ki nem állhatom azt a srácot, mert eleve utálom az ilyen nagyszájú, mindenkibe belekötő embereket (főleg hogy ez a típus szokott engem bántani legtöbbször) nekem is nyújtotta a kezét, de nem tudtam mit kezdeni vele. Nem tudtam, hogy gúnyolódik, bántani akar, vagy leereszkedni hozzám és csak néztem rá. Erre adott 2 puszit...
De ennyi is volt. Zavarba is jöttem, fura volt az egész. Azelőtt sem beszéltem vele soha, azután sem. Mit kellett volna csinálnom? Most én voltam a b*nkó?
13:07
Qrva jó!!! Meg most is rohogok... Jutalmaztam is.
Bálkirálynőt?
Sajnos nem Freddie Prinze Jr volt a Csaj nem jár egyedülből :) Sőt még csak nem is jó pasi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!