Fiúk! Ha egy lány nagyon felbosszant titeket, mert mondjuk belepofázik az arcotokba és úgy osztja az észt, vagy felpofoz, amiért valami sértő megjegyzést tettetek rá, ti is megütitek?
Figyelt kérdés
mennyire él még a "nem ütök nőt!" elv a fiúkban?2011. szept. 1. 12:56
11/16 anonim válasza:
Szerintem lelkileg is nagyon lehet bántani valakit. Főleg akihez régen közünk volt.
12/16 anonim válasza:
És az ugyanúgy nem szép.
Tanuljunk már meg uralkodni magunkon.
13/16 anonim válasza:
Nem ütném meg a kérdésben szereplő esetben. Ha verbálisan aggresszív, és úgy ítélem meg, hogy nincs értelme vitatkozni, akkor otthagyom. Ha a sértő megjegyzésért pofonvág (már ha sikerül neki), szintén nem ütném meg, mert az már nem védekezés, hanem megtorlás. Egyébként még nem jártam így, nőket nem szoktam sértegetni.
14/16 anonim válasza:
Engem az ex barátom egyszer jól pofon vágott mert haza akartam menni, nem akartam ott éjszakázni nála, tök részeg volt, ugy viselkedett mint egy állat. Azóta örökre befejeztük....
15/16 anonim válasza:
Sok férfiatlan töketlen senkiházi.
Soha nem ütnék egy nőt, mert igenis gyengébbek nálunk.
Mindegyik élet hordozója, és érzékenyebbek is nálunk.
Ha ez történik, amit leírtál, hagyd ott, ha lealacsonyodsz a szintjére, az sem túl férfias. Tyúkok módjára marakodni.
Szégyelljétek magatokat, akikben felmerül a gondolat, hogy megütnétek egy nőt.
34/F
16/16 anonim válasza:
semmi pénzért nem ütnék meg egy lányt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!