Egy csomó fiatalnak miért az evés a nap fénypontja, miért élnek ingerszegény környeztben, ahol csak a kajálás az öröm?
Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 12:16
11/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok anorex,csak megdöbbentő hogy egyesek totál ingerszegénykörnyezetben élnek és kajával potólják a hiányt.Mikor csak tenni kéne,és nem várni a sült galambot.Mindegy úgyis én leszek a mumus.Megszoktam.
2011. aug. 30. 13:34
12/14 anonim válasza:
Szerintem ez inkább az idősebb korosztályra jellemző. A barátom mamája például egész nap az ételekről beszélt, meg hogy minden jó, és persze kiakadt, hogy én nem szeretek főzni, meg a kajára valót inkább múzeumra költeném.
A fiataloknak az ivás a nap csúcspontja, sajnos ez tényleg így van, elég sokaknál.
13/14 anonim válasza:
én imádok enni és gondolkodni, hogy mi legyen x napon a kaja. egyszerűen szórakoztat. ahogy valaki előttem feltette a kérdést neked, neked mi a nap fénypontja. és miért az? nem feltétlen kell általánosítani. ja azt még hozzátenném, hogy vagy 5 éve nem ettem chipset és kolát is csak ritkán iszom valamilyen alkoholhoz. a házikoszt az igazi nem a mekdonác
14/14 anonim válasza:
talán azért mert a tanulás mellett nincsen idő eljárni hétvégente.. hát, hogy is nevezzem azt amit csinálnak.. tanulok, meg ennyi. nem vagyok szerelmes, amiről nem tehetek,innentől kezdve ingerszegény környezetben élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!